GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

PayPal: Legg til knapper i en kampanje

PayPal -knapper er tilgjengelige for alle PayPal -brukere. Integrer netthandel i e -postmarkedsføringen din ved å legge til en kjøp nå, eller doner -knappen direkte til e -posten din! I likhet med å bygge inn videoinnhold , er det viktig å bruke den e-postvennlige metoden i stedet for å bygge inn hele nettstedets knappekode.

Trinn 1: Generer e -postvennlig PayPal -knappekode:

1. Logg på PayPal og klikk på den blå Min PayPal -knappen øverst til høyre, ved siden av Logg av -knappen.
  2. Rull ned til bunnen av siden, og klikk på koblingen Salgsverktøy .
  3. Ikke bekymre deg! Hvis disse instruksjonene fungerer for deg, er det bare å gå direkte til Merchant Services -området .

4. Klikk på Opprett betaling -knappene for nettstedet ditt .
  5. Trinn 1 for å finne din e -postvennlige PayPal -knappekode

6. Klikk på den store blå Opprett en knapp -knapp under den første fanen, Alternativ 1.
  7. Tilpass PayPal -knappen, men du vil. Du kan velge hvilken type knapp du trenger, enten det er en Kjøp nå -knapp eller Doner -knapp. Og du kan tilpasse mange andre alternativer, inkludert avgiftssats, og om du vil spore beholdning eller ikke!
  8. Klikk på Opprett knapp -knappen nederst på siden, når alt er tilpasset etter eget ønske.
  9. Klikk for å opprette en PayPal -knapp

10. På den neste siden vil det være to sett med kode. PayPal vil vise deg Nettstedversjonen, som standard. Bare klikk på E -post -fanen for å vise riktig kode for deg! Kopier denne koden for å bruke den i e -postkampanjen din.
  11. PayPal -knappekoden vises her, gjør deg klar til å lime den inn GoDaddy Email Marketing!

Hva om jeg ikke ser E -post -fanen?

Ikke alle PayPal -knapper passer bra til e -post. Hvis du har opprettet en knapp med for mange egendefinerte alternativer (som en rullegardinmeny), er ikke e-postalternativet tilgjengelig. Hvorfor? Det ligner på å bygge inn medieinnhold . De fleste innbokser vil fjerne koden fra meldingen din eller se koden og tolke e -posten som søppelpost. Bare skaler ned for din e -postversjon av knappen, du kan fremdeles være vert for den komplekse versjonen av knappen på nettstedet ditt.

Trinn 2: Ta tak i et PayPal -knappebilde:

Siden denne koden du nettopp genererte kun er koblingen til handlevognen, må du ta en statisk PayPal -bildeknapp som du kan bruke i kampanjen din.

Den enkleste måten å gjøre dette på er å vende tilbake til Nettsted -fanen på denne siden. Høyreklikk deretter (eller ctrl-klikk, hvis du bruker Mac) på bildet som vises til høyre for koden, under Kjøpers visning . Velg Lagre som ... for å lagre bildefilen på datamaskinen.

Du kan også bare gjøre et nettsøk med PayPal -knapper, og finne en du liker. Dette er URL -en for den vanlige PayPal Kjøp nå -knappen.

Trinn 3: Legge det hele sammen:

1. Last opp det statiske PayPal -knappebildet ditt til nyhetsbrevet ditt. Endre størrelsen på knappebildet , om nødvendig.
  2. Klikk på blyantikonet under bildet for å legge til en kobling og en valgfri bildetekst .
  3. legg til kobling for PayPal -knapp her

4. Lim inn koden for PayPal -e -postknappen i feltet Koble bildet til:. Du kan også legge til en bildetekst til knappebildet, hvis du vil.
  5. Forhåndsvis kampanjen din for å teste bildeklikkingen, så er du ferdig! Det er alltid en god ide å sende en test også, for å sørge for at alt fungerer som det skal.