Utvidet støtte for PHP versjon 7.4 og 8.0 med ZendPHP

WordPress har et blomstrende samfunn av plugin -moduler og temautviklere som har bidratt til WordPress -økosystemet i lang tid. Gjennom dette har PHP gått gjennom sin egen utviklingssyklus for å overvinne trusler og forbedre kvaliteten på funksjonaliteten. For øyeblikket støtter WordPress -krav PHP -versjon 7.4 eller nyere.

PHP 7.4 ble satt i utløpsdato (EOL) ved slutten av 2022 av PHP.net. Denne EOL -endringen satte stor belastning på WordPress -utviklere for å oppdatere koden sin for å støtte de nyeste versjonene av PHP.

Vi forstår at det å være oppdatert med PHP -standarder kan være en utfordrende situasjon. Med det i bakhodet har vi inngått et samarbeid med Zend for å tilby utvidet langtidsstøtte (LTS) for PHP versjoner 7.4 og 8.0! PHP 7.4 er allerede tilgjengelig, og 8.0 vil være tilgjengelig når PHP.net flytter den til uttjent status (EOL) i november 2023.

Denne LTS -en fra Zend vil gi kundene våre som bruker PHP 7.4 og 8.0 en sikker opplevelse på WordPress -hostingplattformene våre frem til november 2026 for PHP 7.4 og desember 2025 for PHP 8.0.

Hvordan kan jeg finne ut hvilken PHP -versjon nettstedet mitt bruker?

Du kan finne PHP -versjonen din flere steder:

• Managed WordPress hosting -instrumentbord: Under Innstillinger , velg Production Site og PHP Version . Du kan også oppdatere PHP -versjonen din her.
  • WordPress -instrumentbord: På hjemmesiden vil en administratormelding vise PHP -oppdatering påkrevd . Følg koblingen for å oppdatere PHP -versjonen din.
  • PHP -infoskript: Du kan opprette en PHP -infofil og plassere den i rotkatalogen til WordPress -nettstedet ditt med en FTP -app eller en filbehandling . Hvis du laster denne filen i nettleseren din, vises informasjonen om PHP -versjonen.