Kjør en søkerute i macOS

Hvis du kjører macOS X, kan du bruke Terminal til å kjøre søkeruten.

1. Start Terminal (finnes i mappen Programmer > Verktøy).
  2. I Terminal-vinduet skriver du inn søkerute kulteksempel.com. kulteksempel.com er domenet (pluss tilhørende suffiks, som .com) du vil søke etter.
  3. Trykk på Enter. Søkeruten vises i Terminal-vinduet. Søkeruten er fullført når du ser navnet til Mac-en din (som My-MacBook) ved slutten av den nummererte listen.
  4. Velg resultatene, så høyreklikker du og velger Kopier eller trykk på COMMAND+C for å kopiere teksten.
  5. Lim inn teksten i et tekstredigeringsprogram (som TextEdit) og lagre filen.