Personvern – GDPR

(Gå tilbake til preferanser)

Innen 25. mai 2018 vil det bli lagt til ytterligere funksjoner i kontosenteret for EU-innbyggere i henhold til GDPR (EUs forordning om personvern). Disse funksjonene gir bl.a. mulighet til å

Mer informasjon om hver funksjon finnes nedenfor.

Dataportabilitet

Du kan be om en kopi av personopplysninger i et elektronisk format som du kan gi til andre tjenesteleverandører. Vi vil svare på henvendelsen din innen 30 dager ved å gi deg en kobling til et sted du kan laste ned dataene fra.

(tilbake til toppen)

avslutte konto og slette data

Du kan be om å få avsluttet kontoen din. Følgende betingelser gjelder:

• Alle produkter og tjenester må kanselleres før avslutning. Hvis det er noen aktive produkter eller tjenester knyttet til kontoen, kan den ikke avsluttes.
  • Alle Good As Gold-kontoer må avsluttes.
  • All butikkreditt går tapt.
  • Du vil ikke lenger kunne logge på kontoen din etter at den er avsluttet.

Når du stenger kontoen din, kan det ta opptil 30 dager før kontodataene slettes. Etter slettingen vil du ikke lenger ha tilgang til kontoen din, og kontoen kan ikke gjenopprettes. Data som er nødvendig for produktet eller tjenestene du har kjøpt, kan bli bevart hvis dette er nødvendig for våre legitime forretningsformål eller juridiske eller kontraktsmessige krav til arkivføring.

(tilbake til toppen)