GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Personvernfunksjoner ved markedsføring per e-post

Disse funksjonene hjelper kundene dine bevare kontrollen over dataene og profilene sine som definert av GDPR. Lær mer om personvern for kunder og GDPR.

Merk: Disse verktøyene er på plass for å gi en hjelpende hånd, men bruk av dem garanterer ikke at du vil være i samsvar med GDPR-forskrifter! For å fastsette nøyaktig hvilke tiltak du må iverksette for å være i samsvar, er det best å snakke med juristene dine.

Oversikt over samsvarsverktøy:

• Deaktiver visnings- og klikksporing
  • Aktivere abonnementsadministrasjon
  • Permanent sletting
  • Kobling til nettskjema for bekreftelse av alder og tjenestevilkår
  • Eksport av abonnentdata

Deaktiver visnings- og klikksporing

Mottakerne (abonnentene) dine kan beslutte om de ikke ønsker at e-postvisningene eller -klikkene deres spores av GoDaddy. Deaktivering av visnings- og klikksporing kan gjøres på to måter:

1. Mottakeren ber deg, avsenderen, om å deaktivere sporing
  2. Mottakere deaktiverer sporing selv (ved bruk av aktivert programtillegg for abonnementsadministrasjon)

Hvis en mottaker deaktiverer visnings- og klikksporing, fjernes dataene deres fra Statistikk-fanen for visning, engasjement og klikkbruk.

Aktivere abonnementsadministrasjon

Abonnementsadministrasjon aktiveres som standard for abonnentene og mottakerne dine. Det gjør det mulig for dem selv å deaktivere visnings- og klikksporing.

Hvis du velger å deaktivere abonnementsadministrasjon, vil du bli minnet om de potensielle konsekvensene for samsvar.

Permanent sletting

Når du sletter en abonnent fra mottakerne av markedsføring per e-post, vil alle dataene deres slettes fullstendig fra systemene til GoDaddy. Dette betyr at vi ikke lenger vil oppbevare noen fortegnelser over denne abonnentens tidligere aktivitet på kontoen din. Disse opplysningene vil også bli fullstendig fjernet fra enhver intern sporing vi selv utfører bak kulissene.

Bekreftelse av alder og tjenestevilkår

Du kan legge til en avmerkingsboks i nettskjemaer som krever at abonnenten bekrefter alderen sin for å abonnere. Du kan også legge til en kobling til organisasjonens tjenestevilkår rett i nettskjemaet, slik at abonnenter har lett tilgang til dette. Begge disse kan utføres ved bruk av Pene felt-funksjonen for nettskjema/

Eksport av abonnentdata

Eksportverktøyet gjør det mulig for deg å eksportere alle personlig identifiserende opplysninger om en hvilken som helst abonnent på denne abonnentens forespørsel. Dette gjøres i et overførbart CSV-format. Når du har eksportert CSV-filen, kan du sende den til abonnenten.

Dine alternativer for personvern

Dine alternativer for personvern omfatter:

Personvernalternativ Beskrivelse
Reklame Måler effekten av reklamen vår, sporer detaljer om besøk og genererer informasjon vi bruker for å gjøre annonsene våre mer relevante for deg.
Analytics Samler inn anonym informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet vårt. Denne brukes til å forbedre produktene, tjenestene og brukeropplevelsene vi tilbyr.
Støtte Leverer interaktive tjenester som chat-støtte og verktøy for tilbakemeldinger fra kunder.
Essentials Levering av nødvendige tjenester og funksjonaliteter, inkludert identitetsbekreftelse og sikkerhet, kan ikke velges bort.