Gen 3 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

PHP -innstillingstjeneste

Noen ganger vil standard PHP -innstillinger ikke tilfredsstille behovene til programmet ditt, og du må endre dem. Avhengig av hostingmiljøet ditt, kan du justere mange verdier ved hjelp av en php.ini-, php5.ini- eller .user.ini -fil. Hvis du ikke er sikker på hvordan du gjør dette eller hva disse filene er, kan du ringe oss, så kan ekspertene våre gjøre det for deg.

Merk: For å lære mer om denne tjenesten, ring (480) 463-8824 .

GoDaddy -eksperttjenester

For å lære mer om tjenestene GoDaddy tilbyr, seMenyen Eksperttjenester .