|  Hjem
Hjelp

Kontoadministrasjon Hjelp

PIN-kode

Støtte-PIN-koden identifiserer deg som eier av kontoen. Hvis du ringer til en GoDaddy-guide, bekrefter vi PIN-koden din etter at du har logget på.

  1. Logg på GoDaddy-kontoen din og gå til GoDaddys Pålogging- og PIN-side.
  2. Du finner den gjeldende PIN-koden din i delen Støtte-PIN-kode.

Nå er du klar til å kontakte en GoDaddy-guide.


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.