|  Hjem
Hjelp

Kontoadministrasjon Hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

PIN-kode

Din Støtte-PIN identifiserer deg som eier av kontoen din. Hvis du ringer til en GoDaddy-guide, bekrefter vi PIN-koden din etter at du har logget på.

  1. Logg Inn til GoDaddy-kontoen din og gå til GoDaddy-kontoen din Pålogging og PIN-kode side.
  2. Din Gjeldende PIN-kode vises i Støtte-PIN seksjon.

Nå er du klar til kontakt en GoDaddy-guide .


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.