Sammenlign Microsoft 365-e-postplanene dine

Dette er det som er inkludert i planene for Microsoft 365 fra GoDaddy. Disse planene gir deg e-postadresser konfigurert med nettstedets domenenavn, som viser at du er profesjonell, og lar kundene dine føle seg trygge på at det er deg de snakker med.

Når du velger planen din får du velge antall brukere, og hver bruker får én e-postkonto. Prisene er oppført per bruker.

Denne videoen er en del av Slik gjør du det-serien for konfigurering av e-post.

Planer for profesjonell e-post

Microsoft 365-e-postplaner som ikke inkluderer Office-apper.

Email Essentials – Gratis prøveperiode

Denne planen er kun tilgjengelig som del av en pakke med andre GoDaddy-produkter, og er den samme som Email Essentials. Når Email Essentials – Gratis prøveperiode, fornyes, oppgraderes den til Email Essentials.

Email Essentials

Denne planen inkluderer profesjonell e-post som bruker domenenavnet ditt, kalenderen din og kontaktene dine, kan synkroniseres mellom mobile enheter og e-postklienter. Den inkluderer 10 GB e-postlagring.

Email Plus

Hvis du liker Email Essentials-planen, men trenger mer lagringsplass, gir denne planen deg alle de samme funksjonene samt 50 GB lagringsplass.

Planer for Microsoft 365

Microsoft 365-e-postplaner, inkludert Office-apper.

Online Business Essentials

Denne planen tilbyr ikke bare 50 GB lagringsplass for e-post, men også OneDrive (1 TB), fildeling og nettversjoner av Office-programmene, inkludert Word, Excel og mye mer. Du får tilgang til Office Mobile med apper for Android- og iPhone-enheter, samt direktemeldinger og nettbaserte lyd-/videomøter med Teams.

Business Professional

Alle funksjonene ved Online Business Essentials, samt skrivebordnedlastinger av kjente og kjære Office-programmer. Installer Office på opptil fem datamaskiner (PC eller Mac) og fem nettbrett/smarttelefoner per bruker. Du får gjort mer uansett hvor du er, med frakoblet tilgang som synkroniserer filene dine når de er tilkoblet igjen. Den inkluderer 50 GB e-postlagring.

Premium Security

Den ultimate planen! Den har alle Business Professional-programmene, -funksjonene og -appene, og den inkluderer våre tilleggsprogram for Avansert e-postsikkerhet og E-postarkivering. Den inkluderer 50 GB e-postlagring.

Business Enterprise

Denne planen er utviklet for større organisasjoner med behov for utvidede lagrings- og samsvarsfunksjoner. Som for Business Professional får du alle de programmene du trenger, men med ProPlus-versjonen av Office-programserien. Den inkluderer 100 GB lagringsplass for e-post og utvidbar OneDrive-lagring. Hvis du vil finne den beste løsningen for teamet ditt, er våre GoDaddy-guider her for å hjelpe.