Planlagte oppdateringer av plugin-moduler på nettstedene mine

Du kan sette tid for automatisk oppdatering av plugin-moduler for nettstedene dine i Pro Sites, slik at vi kan sjekke for ukentlige oppdateringer og kjøre dem automatisk.

1. Logg deg på Pro-kontoen din. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på Pro-kunder, og velg Pro Sites.
  3. Klikk på Nettsteder i venstre sidestolpe.
  4. Velg nettsteder og klikk på Plugin-moduler i toppmenyen.
    Plugin-moduler-knapp
  5. Klikk på Innstillinger for planlegging i øvre høyre hjørne.
  6. Aktiver automatiske oppdateringer, og velg deretter klokkeslett og dag for oppdateringene dine i Generell-seksjonen.
  7. Velg Utfør sikker oppdatering for å bruke Verktøy for sikker oppdatering for planlagte oppdateringer.
  8. Velg Med tilbakerulling til forrige versjon for automatisk gjenoppretting hvis nettstedet er nede etter oppdatering.
  9. Klikk på Lagre endringer.
  10. Velg plugin-modulene du ønsker å oppdatere automatisk, og klikk deretter på Kjøreplan i Plugin-moduler-seksjonen.