GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Planlegg en kampanje som skal sendes senere

Du kan opprette en GoDaddy Email Marketing -kampanje og planlegge utsendelsen til et senere tidspunkt. Dette kan være nyttig når du ønsker å opprette en gruppe kampanjer samtidig, og planlegger utgivelsen på forhånd.

Merk: Før du setter i gang, må du bekrefte tidssoneinnstillingene .

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, logger du på GoDaddy Email Marketing -kontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Kampanjer -siden i kampanjen du vil planlegge for en senere utsendelsesdato, klikker du på Planlegg -knappen.Klikk på klokkeknappen
  3. I Tidsplan -fanen klikker du innenfor tidsboksen og angir tidspunktet for din fremtidige utsendelse.
    Angi dato og klokkeslett
  4. Klikk på datoboksen, og i kalenderen som vises klikker du på den planlagte utsendelsesmåneden og -datoen og klikker på Lagre .
    Angi måned og dato

Datoen og tidspunktet du velger angis i fremtiden. Hvis du mottar feilmeldinger, dobbeltsjekker du tidssoneinnstillingene .

5. Klikk Fortsett.
  6. I Mottakere -fanen klikker du Inkluder for hver liste du vil sende utsendelsen til.
  7. Klikk på Ekskluder -knappen bare hvis kontakter i forskjellige lister overlapper hverandre, og du vil sørge for at de overlappende kontaktene ikke mottar utsendelsen.

For detaljer om bruk av Inkluder- og Ekskluder -knappene, se Inkludere og ekskludere lister .

8. Klikk Fortsett.
  9. Detaljer -fanen bekrefter du at utsendelsesdetaljene er riktige, gjør endelige endringer og klikker på Planlegge .
    Merk av i boksen
  10. Når du har gjort de nødvendige endringene, klikker du på Ser bra ut. Planlegg det! og vi sender den på datoen og tidspunktet du angir.

Kampanjer -siden vil klokkeknappen vises som rød, noe som indikerer at du har planlagt din fremtidige utsendelse.