Planlegg overføringen av datasenteret ditt

Hvis du har planlagt en overføring for nettstedet ditt til et nytt datasenter , kan du planlegge om så lenge overføringen ikke har startet. Det kan være lurt å gjøre dette for å minimere nedetid under overføringen - for eksempel omplanlegge slik at overføringen skjer når færre besøker.

Advarsel: Nettstedet ditt vil oppleve nedetid mens det overføres mellom datasentre. Dessverre er det ingen måte å omgå nedetid.
  1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell , ved siden av Linux -hostingkontoen du vil overføre.
    klikk på Administrer
  3. I Kontooversikten , i Innstillinger -delen, velger du Server .
    velg server
  4. Ved siden av Datasenter klikker du på Endre og velger det nye tidspunktet du vil utføre overføringen på.
  5. Klikk på Overfør eller Start overføring, og fullfør alle nødvendige kjøp.

Vi sender deg en e -post for å bekrefte overføringen, når den starter og når den er fullført.