Planlegg temaoppdateringer på nettstedene mine

Du kan planlegge tid for automatisk oppdatering av temaer for nettstedene dine i Pro Sites, slik at vi kan sjekke for ukentlige oppdateringer og kjøre dem automatisk.

1. Logg deg på Pro-kontoen din. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på Pro-kunder, og velg Pro Sites.
  3. Klikk på Nettsteder i venstre sidestolpe.
  4. Velg nettsteder og klikk på Temaer i toppmenyen.
    Plugin-moduler-knapp
  5. Klikk på Innstillinger for planlegging i øvre høyre hjørne.
  6. Aktiver automatiske oppdateringer, og velg deretter klokkeslett og dag for oppdateringene dine i Generell-seksjonen.
  7. Velg Utfør sikker oppdatering for å bruke Verktøy for sikker oppdatering for planlagte oppdateringer.
  8. Velg Med tilbakerulling til forrige versjon for automatisk gjenoppretting hvis nettstedet er nede etter oppdatering.
  9. Klikk på Lagre endringer.
  10. I Tema-seksjonen, velg temaene som du ønsker å oppdatere automatisk, og klikk deretter på Kjøreplan.