Planlegg temaoppdateringer på nettstedene mine i GoDaddy Pro

Du kan planlegge temaoppdateringer på nettstedene dine i GoDaddy Pro, slik at vi kan sjekke for tilgjengelige oppdateringer en gang i uken og kjøre dem automatisk.

1. Logg på GoDaddy Pro -kontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Klikk på Nettsteder i venstre sidestolpe.
  3. Velg nettsteder og klikk på Temaer i toppmenyen.
    Plugin-moduler-knapp

Merk: På mindre skjermer klikker du på Verktøy og deretter på Temaer .

4. Klikk på Planlegging .
  5. Aktiver automatiske oppdateringer, og velg deretter klokkeslett og dag for oppdateringene dine i Generell-seksjonen.
  6. Velg Utfør sikker oppdatering for å bruke Verktøy for sikker oppdatering for planlagte oppdateringer.
  7. Velg Med tilbakerulling til forrige versjon for automatisk gjenoppretting hvis nettstedet er nede etter oppdatering.
  8. Klikk på Lagre endringer.
  9. I Tema-seksjonen, velg temaene som du ønsker å oppdatere automatisk, og klikk deretter på Kjøreplan.