Promoter Premium -nettbutikken min på sosiale medier

Promoter butikkens spesialtilbud og nye produkter på sosiale medier, inkludert Facebook, Twitter og Instagram. Kundene dine kan følge varemerket ditt, skrive anmeldelser og dele favorittproduktene sine med venner.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av Premium nettbutikk.
  3. Fra instrumentbordet ditt går du til Promoter og velger Promoter .
  4. Klikk på Slå på ved siden av valgene dine:
    • Like og Del -knapper: Kunder kan like, dele eller sende produktene dine på e -post til venner.
    • Sosiale følgeknapper: Kunder kan følge kontoene dine på sosiale medier for å holde deg oppdatert om de siste nyhetene og kampanjene dine.
    • Produktvurderinger: Kunder kan komme med anmeldelser og fortelle om hvor mye de elsker produktene dine.
    • E -postregistrering: Samle inn kundenes e -post slik at du kan sende markedsføringsmeldinger og fortelle dem om nye produkter og gode tilbud.

Merk: Noen valg kan ikke slås på før butikken din er publisert.

5. Fyll ut de ønskede feltene og klikk Lagre .