GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Publiser et registreringsskjema på nettstedet ditt

Du kan legge til registreringsskjemaet ditt på nettstedet ditt på bare noen få enkle trinn.

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, logger du på GoDaddy Email Marketing -kontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Klikk på Registreringsskjemaer øverst på siden.
  3. Klikk på Rediger under skjemaet du vil legge til på nettstedet ditt.

Merk: Hvis du ikke har opprettet et ennå, må du opprette et nytt skjema .

4. Klikk på Bygg inn -knappen øverst på skjemaets redigeringsside.
  5. Her har du tre alternativer for hvordan du bygger inn skjemaet ditt.
    Bygg inn alternativ Beskrivelse
    Styled Integrer Dette alternativet bruker en iframe for å vise skjemaet ditt akkurat slik du har utformet det , og hvordan det vises på skjemaets redigeringsside. Hvis du har lastet opp et overskriftsbilde for skjemaet ditt, eller ønsker å bruke overskriftsfargen du valgte, er dette alternativet noe for deg.

Merk: Hvis du endrer nummeret under Juster bredden på skjemaet ditt , må du huske å klikke på hakemerke -knappen etter at du har gjort endringen. Kopier deretter koden etter at du har klikket på hakemerke -knappen.

Vanlig Bygg inn Dette alternativet er best hvis du bare vil ha den grunnleggende HTML -en og javascriptet, men ikke noe annet. Hvis du vil at skjemaet ditt skal ta på seg stilinnstillingene til nettstedet ditt, eller hvis du vil foreta spesielle endringer i koden, er dette alternativet ditt.
    Side Tab Bygg inn Dette alternativet ligner på den stilen Bygg inn, men setter en knapp på venstre side av nettstedet ditt. Når du klikker på knappen, dukker registreringsskjemaet opp midt på siden. Du kan også bestemme om du vil at skjemaet skal dukke opp automatisk etter en viss tid. For å se et direkteeksempel med innstillingene dine, klikker du på Prøv det!
  6. Når du har valgt en innebygget versjon, klikker du i kodevinduet og kopierer all koden.
  7. Lim koden inn i redigeringsverktøyet for nettstedet ditt, uansett hvor du vil at registreringsskjemaet skal publiseres.
  8. Lagre endringene på nettstedet ditt, og publiser det om nødvendig.

Hvis du bruker Styled Embed -koden og skjemaet blir avskåret, kan du prøve å fjerne noen felt for å få det til å passe inn i iframe. Eller bruk alternativet Vanlig innebygging .