Publiser nettstedet ditt

Etter at du gjennomgår nettstedet og får det til å se ut akkurat slik du ønsker, lar Website Builder v7 deg forhåndsvise nettstedet for å se hvordan det fungerer på nett. Nevnte vi at vi gir deg et gratis mobilt nettsted? Det gjør vi!

Når du er klar til å vise verden hva du har, er publisering av nettstedet ditt bare et par klikk unna.

Slik forhåndsviser du nettstedet ditt med Website Builder

1. Logg på Website Builder-kontoen din.
  2. Klikk på Rediger nettsted.
  3. Klikk på Forhåndsvis -knappen.
  4. Klikk enten på Forhåndsvis skrivebord eller Forhåndsvis mobil (kun Business og Business Plus-planer) for å se hvordan nettstedet vil se ut.
  5. Klikk på Avslutt forhåndsvisning for å fortsette å redigere nettstedet.

Slik publiserer du nettstedet ditt med Website Builder

For å publisere nettstedet ditt fra Forhåndsvisning-siden, klikker du på Publiser.

1. Logg på Website Builder-kontoen din.
  2. Klikk på Rediger nettsted.
  3. Ved siden av ikonet med tre linjer (Administrer innstillinger) oppe i hjørnet til høyre, klikker du på Publiser.
  4. Klikk på Publiser for å bekrefte at du er klar til å ta nettstedet ditt på nett.
  5. Nettstedet ditt er live, angi domenenavnet i nettleseren for å se det på nett.