Nettstedbygger Hjelp

Publiser nettstedet mitt

Etter at du har gjennomgått nettstedet og fått det til å se ut akkurat slik du ønsker, er det klart for å bli publisert. (Det finnes ikke noe alternativ for å «angre publisering av et nettsted» etter at du har publisert det, men du kan endre nettstedet og publisere det på nytt når du ønsker det.)

Merk: Hvis du har abonnementet Business, Business Plus ellerNettbutikk, vil eventuelle data som overføres fra nettstedet etter at det er publisert, bli kryptert med et SSL-sertifikat (Secure Sockets Layer). Dette fungerer kun for GoDaddy-administrerte domener og ikke tredjeparts (eksterne) domener. Finn ut hvordan Oppgrader abonnementet mitt.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Gjør alle endringene du ønsker på nettstedet.
  4. Endringene lagres automatisk. Du kan derfor klikke på Forhåndsvis for å se resultatene når du er ferdig, og hvis du ønsker det, bruke et annet av domenene dine eller kjøpe et nytt.
  5. Når du er klar til å offentliggjøre endringene, klikker du på Publiser nettsted (mobiltelefon) eller Publiser (datamaskin/nettbrett).