Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Publiser nettstedet mitt

Etter at du har gjennomgått nettstedet ditt og fått det til å se ut akkurat slik du vil, er du klar til å publisere det. Første gangen du publiserer, kan du bli bedt om å koble nettstedet ditt til et domene . Kostnaden for et domenenavn er atskilt fra hostingkostnaden. ( Sammenligne planer og priser .)

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Gjør eventuelle nettstedsendringer du trenger. Endringene lagres automatisk.
  5. Velg Forhåndsvisning for å se nettstedet ditt både på datamaskinen og også i mobilversjonen. For de fleste nettsteder vil ca. 65% av de besøkende på nettstedet eller mer se nettstedet ditt på en mobil enhet eller et nettbrett.
  6. Når du er klar til å offentliggjøre endringene, velger du Publiser nettsted eller Publiser.
  7. Fortsett med å gjøre endringer på nettstedet ditt. Endringene lagres automatisk lokalt mens du jobber, men du må publisere nettstedet ditt på nytt hver gang du vil at verden skal se endringene.

Merk: Når nettstedet ditt er publisert, vil all data som overføres fra det bli kryptert med et SSL -sertifikat (Secure Sockets Layer). Alle Website Builder -nettsteder inkluderer SSL -sertifikater. Det er ikke nødvendig å installere et tredjeparts sertifikat.

Mer informasjon

• Hvis du tror du ønsker å oppheve publiseringen av nettstedet , bør du vurdere å opprette en forside eller landingsside og skjule resten eller peke domenet ditt til et annet nettsted. Les artikkelen .
  • Hvis nettstedet ditt trenger feilsøking, kontakter du a GoDaddy . Vi står forbi for å hjelpe.