Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Publiser nettstedet mitt

Etter at du har gjennomgått nettstedet og fått det til å se ut akkurat slik du ønsker, er det klart for å bli publisert.

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. Klikk på Rediger nettsted.
  4. Gjør alle endringene du ønsker på nettstedet.
  5. Endringene lagres automatisk. Du kan derfor klikke på Forhåndsvis for å se resultatene når du er ferdig, og hvis du ønsker det, bruke et annet av domenene dine eller kjøpe et nytt.
  6. Når du er klar til å offentliggjøre endringene, klikker du på Publiser nettsted eller Publiser.
  7. Fortsett med å gjøre endringer på nettstedet ditt. Endringene lagres automatisk lokalt mens du jobber, men du må publisere nettstedet ditt på nytt hver gang du vil at verden skal se endringene.

Merk: Når nettstedet ditt er publisert, vil all data som overføres fra det bli kryptert med et SSL -sertifikat (Secure Sockets Layer). Alle Website Builder -nettsteder inkluderer SSL -sertifikater. Det er ikke nødvendig å installere et tredjeparts sertifikat.