Publiser nettstedet mitt

Etter at du har gjennomgått nettstedet ditt og fått det til å se ut akkurat slik du vil, er du klar til å publisere det. Første gangen du publiserer, kan du bli bedt om å koble nettstedet ditt til et domene . Kostnaden for et domenenavn er atskilt fra hostingkostnaden. ( Sammenligne planer og priser .)

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Gjør eventuelle nettstedsendringer du trenger. Endringene lagres automatisk.
  5. Velg Forhåndsvisning for å se nettstedet ditt både på datamaskinen og også i mobilversjonen. For de fleste nettsteder vil ca. 65% av de besøkende på nettstedet eller mer se nettstedet ditt på en mobil enhet eller et nettbrett.
  6. Når du er klar til å offentliggjøre endringene, velger du Publiser nettsted eller Publiser.
  7. Fortsett med å gjøre endringer på nettstedet ditt. Endringene lagres automatisk lokalt mens du jobber, men du må publisere nettstedet ditt på nytt hver gang du vil at verden skal se endringene.

Merk: Når nettstedet ditt er publisert, vil all data som overføres fra det bli kryptert med et SSL -sertifikat (Secure Sockets Layer). Alle Website Builder -nettsteder inkluderer SSL -sertifikater. Det er ikke nødvendig å installere et tredjeparts sertifikat.

Mer informasjon

• Hvis du tror du ønsker å oppheve publiseringen av nettstedet , bør du vurdere å opprette en forside eller landingsside og skjule resten eller peke domenet ditt til et annet nettsted. Les artikkelen .
  • Hvis nettstedet ditt trenger feilsøking, kontakter du a GoDaddy . Vi står forbi for å hjelpe.