Nettstedbygger Hjelp

Rediger bilde

Med bilderedigeringsverktøyet kan du beskjære eller rotere et bilde. Dette blir utført uten å endre originalbildet. Dermed kan du tilbakestille både beskjæring eller rotering senere uten å miste noe av bildet.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Klikk i en del som bruker bilder.
    • Hvis du klikker i delen Overskrift, klikk på Forsidebilde i Overskrift-panelet.
      klikk på forsidebilde
    • Hvis du klikker i delen Om, klikker du på den gruppen som inneholder bildet du ønsker å redigere. Klikk deretter på Bilde når det vises i det neste panelet.
      klikk om-bilde
  4. Dra glidebryteren for å justere hvordan bildet skal beskjæres. Hvis du ønsker å flytte bildet innenfor beskjæringsrammen, klikker du og drar bildet.
    juster zoom
  5. Merk: Flytt det grønne fokuspunktet til enhver del av bildet som du vil sørge for ikke blir beskåret hvis skjermdimensjonene på enhet ikke samsvarer med bildets proporsjoner.
    justere fokuspunkt

6. Klikk på den bøyde pilen øverst til høyre hvis du ønsker å rotere et bilde. Hvert klikk roterer bildet 90 grader med klokken. Gjenta etter behov.
    roter bilde
  7. Endringene lagres automatisk. Du kan derfor klikke på Forhåndsvis for å se resultatene når du er ferdig, og hvis du ønsker det, bruke et annet av domenene dine eller kjøpe et nytt.
  8. Når du er klar til å gjøre endringene offentlig tilgjengelige, klikker du på Publiser nettsted (mobiltelefon) eller Publiser (datamaskin/nettbrett).

De neste trinnene