Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Rediger bilde

Med bilderedigeringsverktøyet kan du beskjære eller rotere et bilde. Det gjør dette uten å endre originalbildet , noe som betyr at du kan tilbakestille beskjæringen eller rotasjonen senere uten tap av bilde.

Trenger du litt ekstra veiledning? Få ekspert på gjør-det-selv-fotograferingsråd fra en GoDaddy-guide.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. Velg Rediger nettsted.
  4. Velg bildet du vil erstatte.
    • For å legge til eller erstatte forsidebilde eller fargebakgrunn (det første avsnittet på hjemmesiden din), klikk eller trykk hvor som helst i dette avsnittet. Når panelet Overskrift åpnes, klikker du på Forsidebilde.
      Velg overskrift, og så forsidebilde
    • Hvor som helst på nettstedet, velg bildet. (Du kan ikke gjøre dette i visse avsnitt, som for eksempel i kartet i Kontakt oss, eller i Bunntekstavsnittene.)
  5. Rediger bildet.
    • Dra glidebryteren for å justere hvordan bildet blir beskåret. For å flytte beskjæringen, klikker du og drar bildet i vinduet.
    • I noen tilfeller bruker du prikken for å angi bildets fokuspunkt. Fokuspunktet hjelper hvis skjermen på en enhet ikke samsvarer med bildets proporsjoner, og noe av bildet blir beskåret.
    • Velg diamanten med en bøyd pil øverst til høyre hvis du vil rotere et bilde. Hvert klikk roterer bildet 90 grader med klokken; gjenta etter behov.
    • Bruk svart / hvitt -bryteren for å skape en dramatisk effekt.
  6. Bruk boksen Beskriv dette bildet for å opprette alt -tekst (eller alternativ tekst). Beskriv hva bildet handler om som om du ikke kunne se bildet, for eksempel for besøkende på nettstedet som bruker skjermlesere eller tregere tilkoblinger. Alt -tekst forbedrer også sidens søkemotorrangering.
  7. Når du er ferdig med å redigere alt, velger du Ferdig .
  8. Endringene lagres automatisk. Når du er klar til å offentliggjøre endringene, må du huske å publisere nettstedet ditt .