Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Rediger bilde

Med bilderedigeringsverktøyet kan du beskjære, rotere, fargekorrigere, legge til tekst og mye mer til bildene dine.

Denne videoen er del av «Slik gjør du det»-serien for Avansert design og media i Website Builder.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger nettsted for å åpne nettstedbyggeren din.
  4. Velg bildet du vil redigere.
    • Hvis du vil redigere forsidebildet i overskriftsdelen, velger du hvor som helst i overskriften for å åpne det høyre panelet og velger Forsidebilde .
    • Hvis du vil redigere bilder i andre seksjoner på nettstedet ditt, velger du bildet.
  5. I den høyre ruten redigerer du hvordan det gjeldende bildet ser ut på nettstedet ditt.
    • Bruk ikonene over bildet for å endre formen på bildet.
    • Velg Roter for å rotere bildet 90 grader med klokken; gjenta etter behov.
    • Velg Endre bilde for å velge et nytt bilde fra mediebiblioteket ditt, eller last opp et nytt bilde.
    • Velg Rediger for å åpne bildet ditt i Content Creator. Bildet ditt er bare ett lag av hva fantasien din ønsker å skape.
    • Dra glidebryteren under bildet for å zoome inn eller ut på bildet. Hvis du vil flytte på det du ser, klikker du og drar bildet i vinduet.
    • Bruk svart / hvitt -bryteren for å skape en dramatisk effekt.
    • Legg til alt -tekst (eller alternativ tekst) i Bildebeskrivelse -boksen. Beskriv hva bildet er for å hjelpe besøkende på nettstedet som bruker skjermlesere eller de med tregere tilkoblinger. Alt -tekst forbedrer også sidens søkemotorrangering.
  6. Når du er ferdig med å redigere bildet, velger du Ferdig , eller klikk hvor som helst i forhåndsvisningsvinduet for å åpne en ny del av nettstedet.
  7. Endringene lagres automatisk. Når du er klar til å offentliggjøre endringene, publiserer du nettstedet ditt .