Rediger et bilde

Bruk bilde- og bilderedigeringsverktøyet til Websites + Marketing for å beskjære, rotere, fargekorrigere, legge til tekst og mer til bildene dine.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. Velg Rediger nettsted for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Velg bildet du vil redigere.
    • Hvis du vil redigere forsidebildet i overskriftsdelen, velger du hvor som helst i overskriften for å åpne det høyre panelet og velger Forsidebilde .
    • Hvis du vil redigere bilder i andre seksjoner på nettstedet ditt, velger du bildet.
  5. I den høyre ruten redigerer du hvordan det gjeldende bildet ser ut på nettstedet ditt.
    • Bruk ikonene over bildet for å endre formen på bildet.
    • Velg Roter for å rotere bildet 90 grader med klokken; gjenta etter behov.
    • Velg Endre bilde for å velge et nytt bilde fra mediebiblioteket ditt, eller last opp et nytt bilde.
    • Velg Rediger for å åpne bildet ditt i Content Creator. Bildet ditt begynner med bare ett lag, legg til flere for å inkludere hva fantasien din ønsker å skape.
    • Dra glidebryteren under bildet for å zoome inn eller ut på bildet. Hvis du vil flytte på det du ser, klikker du og drar bildet i vinduet.
    • Bruk svart / hvitt -bryteren for å skape en dramatisk effekt.
    • Legg til alt -tekst (eller alternativ tekst) i Bildebeskrivelse -boksen. Beskriv hva bildet er for å hjelpe besøkende på nettstedet som bruker skjermlesere eller de med tregere tilkoblinger. Alt -tekst forbedrer også sidens rangering i søkemotorer.
  6. Når du er ferdig med å redigere bildet, velger du Ferdig , eller klikk hvor som helst i forhåndsvisningsvinduet for å åpne en ny del av nettstedet ditt.
  7. Endringene lagres automatisk. Når du er klar til å offentliggjøre endringene, publiserer du nettstedet ditt .