Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Rediger de egendefinerte vertsnavnene mine

Rediger de eksisterende vertsnavnene for å endre gjeldende innstillinger. Disse endringene vil påvirke de relaterte navneserverinnstillingene, og eventuelle domener som for øyeblikket bruker de tilknyttede navneserverne vil bli påvirket av endringene dine. Vær forsiktig og bekreft innstillingene dine før du sletter vertsnavn.

1. Logg på GoDaddy -domeneporteføljen din. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velgalt -navn for bildet Rediger alternativer for domene ved siden av domenet ditt, og velg Rediger DNS . Du må kanskje rulle ned for å se Rediger DNS -alternativet.
    skjermbilde som viser alternativet for redigere dns
  3. Velg Hostnavn fra mer-menyikon Mer-menyen.
    velg sekundær dns
  4. Velgrediger dns blyantikon blyantikonet ved siden av vertsnavnet du må redigere.
  5. Gjør endringene dine og velg Lagre .

Merk: Du kan ikke slette vertsnavn som for øyeblikket brukes av et annet domene. Alle endringer du gjør kan påvirke hvordan disse domenene fungerer. Vær forsiktig og bekreft innstillingene dine før du lagrer endringene.