Rediger domenene for listen min for salg

Du kan når som helst sjekke statusen til domenene du har oppført for salg . Eller gjør oppdateringer til oppføringene dine samtidig, om nødvendig.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg Kjøp & Selg > Domenelisteoppføringstjeneste .
    tjenestealternativ for domeneregistrering fra menyen
  3. Vis gjeldende oppføringer mens du er i Salgsliste -fanen. Eller vis de solgte domenene dine i Solgt -liste -fanen.
  4. Sjekk statusen til domenene dine under Status -kolonnen:
    • Oppført for salg : Domenet er nå oppført for salg.
    • Behandlingsoppføring : Domenet er i ferd med å bli sjekket og aktivt oppført.
    • Feil ved samsvarskontroll : Domenet har ikke bestått samsvarskontrollen, vanligvis på grunn av problemer med varemerker.
  5. Velg Rediger oppføringer for å gjøre endringer i domeneoppføringsinformasjonen din.
    • Oppføringspris : Prisen som vises på Afternic -nettverket til registrator- og forhandlernettsteder.
    • Gulv Pris: Beløpet din Afternic salgskonsulent kan forhandle til, om nødvendig, for å lukke salg uten å kontakte deg for godkjenning.
    • Til salgs -lander : Legg til en midlertidig side i domenet ditt for å fortelle besøkende at domenet ditt er til salgs.
  6. Etter at du har endret deg, velger du Oppdater oppføringer , og deretter Oppdater oppføringer igjen for å bekrefte.