Rediger eller slett nettstedmedlemmer

Bruk medlemssiden til Website Builder for å oppdatere medlemsoppføringer eller fjerne medlemmer, slik at de ikke lenger kan logge på og se sidene som kun er for nettstedmedlemmer.

Note: This feature is currently only available to U.S. customers.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å logge på?)

Merk: Hvis du allerede er logget på nettstedet ditt, klikker du på Instrumentbord og går videre til trinn 3.
    klikk på Instrumentbord

2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted. (Hvis du bruker nettbutikken til Website Builder, klikk på Administrer nettbutikk.)
  3. Klikk på Medlemmer i den øverste, grønne linjen.
    klikk på Medlemmer i den grønne linjen
  4. I Medlemmer-vinduet klikker du på oppføringen du vil redigere eller slette.
    klikk på en medlemsoppføring
  5. Når Rediger medlem-vinduet åpnes, kan du:
    • Oppdatere informasjonen i oppføringen, og klikke på Lagre.
      klikk på Lagre når du er ferdig med redigeringen
    • Klikk på Fjern medlem, og klikk deretter på Fjern i bekreftelsesvinduet.
      klikk på Fjern medlem
  6. Medlemmer-vinduet vises på nytt med oppføringsendringene dine.