Rediger en forhåndsinnstilt profil

Etter at du har opprettet en forhåndsinnstilt profil , kan du redigere innstillingene for profilen. Når du lagrer profilendringene dine, blir hvert tilordnede domenenavn oppdatert for å holde innstillingene konsekvente.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Fra menyen Innstillinger velger du Administrer forhåndsinnstilte profiler
    administrere forhåndsinnstilte profiler
  3. Velg en eksisterende forhåndsinnstilt profil du vil redigere.
  4. Rediger eventuelle gjeldende innstillinger i de tilgjengelige feltene.
  5. Når du er ferdig med å tilpasse, klikker du på Lagre .

Relaterte trinn

Mer informasjon

• Du kan organisere domenene dine enda mer detaljert med Mapper.