Rediger filer i Linux Hosting-kontoen min

Slik bruker du cPanel File Manager til å redigere innholdet i alle tekstbasert filer i Linux Hosting-kontoen din.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Velg Administrer under Netthotell ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. Øverst til venstre på kontoen Dashbord , plukke ut Filbehandler .
    velg filbehandling
  4. I cPanel File Manager bruker du katalogtreet til å bla til filen du vil redigere.
  5. Høyreklikk på filen og velg Redigere .
  6. (Valgfritt) Velg hvilke kodingsalternativer du vil bruke, og velg deretter Redigere .
  7. Rediger filen, og velg deretter Lagre endringer .
  8. Plukke ut Lukk for å gå tilbake til hovedsiden File Manager.