Rediger filer i Windows Hosting

Du kan redigere innholdet i alle tekstbaserte filer på Windows Hosting-kontoen din.

Merk: Før du gjør endringer, anbefaler vi at du oppretter en kopi av filene dine .

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Nedenfor Webvert , ved siden av Windows -hostingkontoen du vil bruke, velger du Administrer .
  3. Velg Plesk -administrator .
  4. Velg Filer .
  5. I listen over filer velger du filen du vil redigere og velger Rediger i Tekstredigeringsprogram .
  6. Gjør endringene dine og velg OK .