Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Rediger GoDaddy Auctions® -oppføringene dine

Legg til oppgraderinger eller rediger domenoppføringsdetaljene dine på GoDaddy Auctions & reg ;. Vi begrenser noen av endringene du kan gjøre, avhengig av oppføringstypen.

Du kan ikke endre pris når du legger ut et tilbud. Du vil heller ikke være i stand til å endre oppføringen din fra et tilbud/mottilbud eller Kjøp nå til en 7-dagers offentlig auksjon. Men hvis du mottar et tilbud for en Tilbud/mottilbud-oppføring, kan du konvertere det til en 7-dagers offentlig auksjon , som bruker kjøperens tilbud som åpningsbud.

1. Gå til GoDaddy Auksjoner & reg; siden og logg på kontoen din . (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Fra Salgsliste og deretter Salg .
  3. Velg Rediger i oppføringen du vil oppdatere.
  4. Under Oppføringstype kan du endre oppføringen din til Tilbud/mottilbud , Tilbud/mottilbud med Kjøp nå , eller Bare kjøp nå .
  5. Legg til oppføringsdetaljer : Rediger hvilket som helst av de tilgjengelige feltene.
    • Salgspris : Angi minimum startbeløp i USD. Du må angi minst $ 10 eller for å oppføre domenet ditt for mer enn $ 50 000, må du bruke oppføringstypen Tilbud/mottilbud eller Liste for salg .
    • Kjøp nå -pris : Angi beløpet en kjøper umiddelbart kan kjøpe domenet for.
    • Minimumstilbud : Angi minimumsbeløpet en kjøper kan tilby deg for domenet.
    • Kategori : Velg kategoriene du vil at domenet ditt skal være oppført i. Du mottar én gratis kategori med oppføringen din i rullegardinmeny 1 og kan kjøpe opptil fire ekstra kategorier i rullegardinlistene nr. 2-5.
    • Inkluderer et nettsted : Velg dette alternativet for å inkludere ditt nåværende, live nettsted i salget av domenet. Når dette er valgt, vises en kobling til nettstedet i oppføringen din. Vi legger ikke til rette for levering av innhold på nettstedet.
    • Inneholder seksuelt innhold : Velg dette alternativet hvis nettstedet ditt inneholder seksuelt innhold. Vi legger ikke til rette for levering av innhold på nettstedet.
    • Beskrivelse : Angi en beskrivelse for domenet du oppfører. Hvis du har trafikkdata for domenet, kan du legge dem til i beskrivelsen.
  6. Øke synligheten : Vi anbefaler ikke å redigere denne delen på eksisterende oppføringer. Hvis du ønsker å bruke denne funksjonen i en oppføring, kan du prøve å slette den nåværende oppføringen og oppføre den på nytt med denne funksjonen lagt til.
  7. Motta betalinger : Fra innskuddsbetalinger til kan du velge en annen konto du vil bruke.
  8. Avtaler : Velg at du har lest og godtar de generelle avtalen om brukervilkår , GoDaddy -auksjoner & reg; Medlemskapsavtale , og prisstrukturen for GoDaddy Auksjoner & reg; .
  9. Velg Fullfør , eller hvis du valgte oppgraderingsalternativer, fortsett til kassen for å oppdatere oppføringen.

Du kan ikke øke reservasjonsprisen eller endre priset etter at noen har lagt inn et bud.

1. Gå til GoDaddy Auksjoner & reg; siden og logg på kontoen din . (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Fra Salgsliste og deretter Salg .
  3. Velg Rediger for oppføringen du vil oppdatere.
  4. Legg til oppføringsdetaljer : Rediger hvilket som helst av de tilgjengelige feltene.
    • Salgspris : Angi det minste startbudet i USD. Du må angi minst $ 10 eller for å oppføre domenet ditt for mer enn $ 50 000, må du bruke oppføringstypen Tilbud/mottilbud eller Liste for salg .
    • Legg til minstepris : Velg dette alternativet hvis du kun vil selge domenet hvis et vinnende bud når en terskel. Rediger minimumsbeløpet du vil godta i USD (du vil bare kunne senke prisen). Du kan bare legge til en minstepris når du legger til en ny oppføring.
    • Kategori : Velg kategoriene du vil at domenet ditt skal være oppført i. Du mottar én gratis kategori med oppføringen din i rullegardinmeny 1 og kan kjøpe opptil fire ekstra kategorier i rullegardinlistene nr. 2-5.
    • Inkluderer et nettsted : Velg dette alternativet for å inkludere ditt nåværende, live nettsted i salget av domenet. Når dette er valgt, vises en kobling til nettstedet i oppføringen din. Vi legger ikke til rette for levering av innhold på nettstedet.
    • Inneholder seksuelt innhold : Velg dette alternativet hvis nettstedet ditt inneholder seksuelt innhold. Vi legger ikke til rette for levering av innhold på nettstedet.
    • Beskrivelse : Angi en beskrivelse av domenet du oppfører. Hvis du har trafikkdata, kan du legge dem til i beskrivelsen.
  5. Øke synligheten : Vi anbefaler ikke å redigere denne delen på eksisterende oppføringer. Hvis du ønsker å bruke denne funksjonen i en oppføring, kan du prøve å slette den nåværende oppføringen og oppføre den på nytt med denne funksjonen lagt til.
  6. Motta betalinger : Fra innskuddsbetalinger til kan du velge en annen konto du vil bruke.
  7. Avtaler : Velg at du har lest og godtar de generelle avtalen om brukervilkår , GoDaddy -auksjoner & reg; Medlemskapsavtale , og prisstrukturen for GoDaddy Auksjoner & reg; .
  8. Velg Fullfør , eller hvis du valgte oppgraderingsalternativer, fortsett til kassen for å oppdatere oppføringen.