Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Rediger handlingsknappen

Handlingsknapper lar kundene hoppe rett til en hvilken som helst del på en hvilken som helst side på nettstedet ditt - eller på et annet nettsted. Det lar deg også vise produktkategorier (som Profilerte produkter eller Nye produkter).

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. Velg Nettsted > Rediger nettsted for å åpne redigeringsverktøyet for nettstedet
  4. Gå til delen med handlingsknappen, eller legg til en del .

Merk: Mange seksjoner har handlingsknapper, men ikke alle. Legg til en seksjon Introduksjon eller Overskrift hvis du vil fremheve en knapp etter tekst.

5. Velg Handlingsknapp i panelet.
  6. Velg veksleknappen ved siden av Vis handlingsknapp for å slå den på (eller av).
  7. Rediger Button Label- teksten-bruk sterke handlingsord.

Merk: Jo kortere etiketten er, jo mer sannsynlig er det at den blir lest. Den bør ikke består av mer enn 25 tegn.

8. Velg hvor du vil at knappekoblingen skal gå: en side og del på nettstedet ditt, en annen nettadresse eller en av produktkategoriene dine.
  9. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvisning for å se resultatene, og når du er klar til å offentliggjøre endringene, publiserer du nettstedet .