Nettstedbygger Hjelp

Rediger innhold i en nettstedsdel

Du kan når som helst endre nettstedets innhold og utseende for å passe dine behov.

Du kan se en kort video om denne oppgaven lenger nede på siden.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Rediger nettsted.
  3. Hvis du vil endre en del, klikker du på delen som du ønsker å endre.
    klikk på delen for å endre den
  4. Delen utheves umiddelbart i høyre vindu, hvor du kan foreta endringene dine.
    uthevet del
  5. Endringene dine gjenspeiles øyeblikkelig i selve delen.
    oppdateringer av del
  6. Gjenta trinn 2–4 for å endre andre deler eller elementer.
  7. Endringene lagres automatisk. Du kan derfor klikke på Forhåndsvis for å se resultatene når du er ferdig, og hvis du ønsker det, bruke et annet av domenene dine eller kjøpe et nytt.
  8. Når du er klar til å offentliggjøre endringene, klikker du på Publiser nettsted eller Publiser.

Vis meg hvordan

Denne videoen er en del av instruksjonsserien for Bygg ditt eget nettsted