Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Rediger innstillingene for de private e -postadressene mine

Alle domener som er kvalifisert for personvern for domener har umiddelbar tilgang til en privat e -postadresse som et ekstra lag med identitetsbeskyttelse. Når meldinger blir sendt til denne private e -postadressen, kan du konfigurere den til å videresende meldingene til den e -postadressen du foretrekker. Du vil være i stand til å holde kontakten med alle som prøver å kontakte domenet, og samtidig holde den private e -postadressen din privat.

1. Logg på GoDaddy-domeneporteføljen. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg det spesifikke domenet du vil oppdatere for å få tilgang til Domeneinnstillinger -siden.
    skjermbilde av valgt enkeltdomene
  3. I delen Domenepersonvern velger du Rediger e -postinnstillinger .
  4. Velg hvilket alternativ for videresending av e -post som passer best for deg.
    • Filtrer for søppelpost og videresend til denne e -posten (anbefalt) : Vi vil sjekke for søppelpost sendt til den private e -postadressen din og fjerne dem, slik at du kun vil motta legitime meldinger på den e -postadressen du foretrekker.
      • Skriv inn din foretrukne e -postadresse i feltet E -postadresse.
    • Videresend all e -post til denne e -posten : Alle meldinger sendt til din private e -postadresse vil bli videresendt til din foretrukne e -postadresse.
      • Skriv inn din foretrukne e -postadresse i feltet E -postadresse.
    • Ikke videresend e -post : Vi sender ikke noen e -poster sendt til den private e -postadressen din.
  5. Velg hvilket alternativ for Tilfeldig privat e -postadresse som passer best for deg.
    • Tilfeldig e -postadresse (anbefalt) : Den private e -postadressen din vil genereres tilfeldig tegn foran @domainsbyproxy.com , noe som gjør det vanskeligere å gjette og reduserer uønskede søppelpostmeldinger.
    • Bruk standard e -postadresse: Din private e -postadresse vil forbli standard på [yourdomainname]@domainsbyproxy.com .
  6. Velg Lagre for å bekrefte endringene.

Det kan ta opptil 90 minutter før oppdaterte innstillinger vises i kontoen og WHOIS .

Relaterte trinn

• Svar på en videresendt melding ved å skrive en ny e -postmelding til avsenderens e -postadresse, som du finner i emnelinjen til den videresendte e -postmeldingen. Å sende en ny e -postmelding betyr at du villig eksponerer din personlige e -postadresse for mottakeren.
  • Sørg for at den underliggende domenets kontaktinformasjon er nøyaktig, og gjør eventuelle nødvendige endringer .