Rediger innstillingene for e -postadressen min

Etter at du har konfigurert en e -postadresse i systemet vårt, kan du redigere innstillingene for den i Workspace Control Center. Du kan bare gjøre endringer til én e -postadresse om gangen.

1. Logg på Workspace Control Center . Skriv inn ditt GoDaddy brukernavn, passord og klikk Logg inn (E-postadressen og passordet til Workspace vil ikke fungere her).
  2. Klikk Vis e-post .
  3. Fra Verktøy menyen, velg Vis alle e-postplaner .
  4. Utvid e-postplanen som inneholder adressen (e) du vil administrere.
  5. Klikk på e -postadressen du vil redigere.
  6. (Valgfritt) I Innstillinger- fanen kan du endre passordet til e-postkontoen, tilordne lagringsplass for adressen eller gjøre adressen til en oppsamler. Velg eller skriv inn følgende:
    • Endre passord - angi passordet for denne adressen.
    • Bekreft passord -angi passordet ditt på nytt.
    • Plass for denne postboksen - Angi mengden lagringsplass du vil tildele for denne adressen.
    • (Valgfritt) Gjør denne innboksen til en oppsamler - Velg om du vil at denne e -posten skal motta alle meldinger som er adressert til en feil e -postadresse for et domene.
      For eksempel har du tre e -postadresser konfigurert for coolexample.com; info@coolexample.com, sales@coolexample.com og webmaster@coolexample.com, kan du konfigurere info@coolexample.com som en catch-all-e-postkonto. Deretter sendes eventuelle e-postmeldinger sendt til manager@coolexample.com (eller en hvilken som helst annen ugyldig e-postadresse) til catch-all-kontoen (info@coolexample.com).
  7. (Valgfritt) I fanen Relaterte produkter kan du knytte denne e -postadressen til andre produkter. Velg eller skriv inn følgende:
    • Kalender - velg for å konfigurere denne e -postadressen for Calendar -kontoen din. Angi kontoen du vil bruke, og angi brukernavn og passord. For mer informasjon, se
      .
    • Online Storage - Velg for å konfigurere denne e -postadressen for Online Storage -kontoen din. Angi kontoen du vil bruke, og angi brukernavn og passord.
  8. (Valgfritt) I fanen Avansert kan du konfigurere avanserte innstillinger for denne e -postadressen. Angi eller velg følgende:
    • Send CC To - Angi e -postadressen (e) du vil sende en kopi av hver e -postmelding denne adressen mottar til. Separer flere adresser med kommaer.
    • SMTP -releer per dag - Velg det maksimale antallet meldinger per dag du kan sende fra denne adressen.
  9. (Valgfritt) I fanen Automatisk svar kan du sende et automatisk svar på hver e -postmelding som sendes til denne adressen. Velg eller skriv inn følgende:
    • Bruk automatisk responder - Velg for å aktivere automatiske meldinger.
    • Melding - Angi meldingen du vil sende.
    • Fra navn - Velg denne e -postadressen du vil sende det automatiske svaret fra, eller velg Egendefinert navn og angi en annen e -postadresse du vil sende svaret fra.
    • Emne - Velg Opprinnelig motiv , eller velg Egendefinert emne og angi et emne.
    • Starttid - Velg Start nå , eller velg Start på og velg startdatoen.
    • Sluttid - Velg Nei sluttid , eller velg Slutt på og velg stoppdato.
    • Svarfrekvens - Velg svarfrekvens for Automatisk svar -meldingen.
  10. Klikk på OK for å bekrefte endringene. Det kan ta opptil 15 minutter før endringene dine trer i kraft.