GoDaddy Studio Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Rediger koblingen min i biotekst

Ulike Link in Bio -maler tilbyr ulike tekstalternativer. Noen inkluderer en overskrift og tekst, mens andre bare har en overskrift. Uansett kan du endre tekst, skriftfarge og bakgrunnsfarge på tekstblokken på Link in Bio når du vil.
Merk: Det er for øyeblikket ikke mulig å endre skrifttyper eller størrelser. Se opp for denne funksjonaliteten i fremtiden.
  1. Logg på GoDaddy Studio -appen din.
  2. Nederst på skjermen trykker du på Koble til i Bio . Hvis du allerede har en kobling i bio, ser du den her. Hvis ikke, følger du trinnene for å opprette koblingen din i Bio .
  3. Trykk på Rediger .
  4. Etter hver endring, trykk påTrykk på merket for å bruke endringene merket øverst til høyre for å bruke det.
  1. Trykk på teksten du vil endre. Du ser dette skjermbildet:
    Rediger alternativer for tekst i Link in Bio
  2. For å endre teksten, trykk Endre tekst og skriv deretter inn den nye formuleringen.
  3. For å endre skriftfargen eller bakgrunnsfargen til tekstblokken, trykker du Stil tekst .
    • Endre skriftfarge : Trykk på Farge .
      Endre skriftfargen i iOS
      Velg fra fargepaletten eller trykk påTrykk på fargehjulet for å velge en egendefinert farge fargehjulet helt til høyre for egendefinerte farger.
    • Endre tekstblokk bakgrunnsfarge: Trykk på Bakgrunn .
      Endre bakgrunnsfargen på tekstblokken i iOS.
      I menyen som vises trykker du på Farge . Velg fra fargepaletten eller trykk påTrykk på fargehjulet for å velge en egendefinert farge fargehjulet helt til høyre for egendefinerte farger.
  4. Hvis du sletter en tekstblokk, fjernes den umiddelbart. Angre dette ved å trykke påAngre sletting Angre øverst på skjermen. Når du har publisert Link in Bio eller avsluttet redigering, kan du ikke legge til en tekstblokk igjen. Hvis du er sikker på at du vil slette en tekstblokk, trykker du på Slett tekst .
  1. Trykk på teksten du vil endre. Du ser dette skjermbildet:
    Rediger alternativer for tekst i Link in Bio på Android
  2. For å endre teksten, trykk Endre tekst og skriv deretter inn den nye formuleringen.
  3. For å endre skriftfargen eller den bakre fargen på tekstblokken, trykker du Stil tekst .
    • Endre skriftfarge : Trykk på Farge .
      Endre skriftfargen i Android
      Velg fra fargepaletten eller trykk påTrykk på fargehjulet for å velge en egendefinert farge fargehjulet helt til høyre for egendefinerte farger.
    • Endre tekstblokk bakgrunnsfarge: Trykk på Bakgrunn .
      Endre bakgrunnsfargen på tekstblokken i Android.
      I menyen som vises trykker du på Farge . Velg fra fargepaletten eller trykk påTrykk på fargehjulet for å velge en egendefinert farge fargehjulet helt til høyre for egendefinerte farger.
  4. Hvis du sletter en tekstblokk, fjernes den umiddelbart. Angre dette ved å trykke påAngre sletting Angre øverst på skjermen. Når du har publisert Link in Bio eller avsluttet redigering, kan du ikke legge til en tekstblokk igjen. Hvis du er sikker på at du vil slette en tekstblokk, trykker du på Slett tekst .
  1. Publiser endringene dine ved å trykke påTrykk på Publiser for å bruke alle endringene dine på nettstedet ditt Publiser øverst til høyre.