GoDaddy Studio Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Rediger koblingene til sosiale medier på Link in Bio

Hold de sosiale mediene dine oppdaterte på Link in Bio for å sørge for at kundene dine alltid kan ta kontakt. Du kan også endre rekkefølgen sosiale medier vises i, endre fargen på ikonene og endre bakgrunnsfargen på innholdet ditt i sosiale medier.

1. Logg på GoDaddy Studio -appen din.
  2. Nederst på skjermen trykker du på Koble til i Bio . Hvis du allerede har en kobling i bio, ser du den her. Hvis ikke, følger du trinnene for å opprette koblingen din i Bio .
  3. Trykk på Rediger .
  1. Trykk på sosiale medier -blokken. Du ser dette skjermbildet:
    Redigeringsalternativer for sosiale medier
  2. (Valgfritt) Hvis du sletter boksen for sosiale medier, fjernes den umiddelbart. Angre dette ved å trykke påAngre sletting Angre øverst på skjermen. Når du har publisert koblingen din i Bio eller avsluttet redigering, kan du ikke legge til en slettet kampanje -blokk igjen. Hvis du er sikker på at du vil slette sosiale medier -blokken, trykker du på Slett informasjon .
  3. For å endre informasjonen eller utseendet ditt på de sosiale mediene, trykker du Stil stil . Du har et par alternativer. Etter hver endring, trykk påTrykk på merket for å bruke endringene merket øverst til høyre for å bruke det.
    • Oppdater sosiale medier: Skriv inn teksten i boksene for å oppdatere taggene dine for sosiale medier. Rull ned for å se og redigere flere koblinger.
    • Legg til koblinger: TrykkTrykk på fargehjulet for å velge en egendefinert farge Legg til for å legge til opptil 12 koblinger til sosiale medier, og en bedrifts -e -postadresse og et telefonnummer.
    • Endre ikonfarge: Trykk på Farge .
      Endre ikonet for sosiale medier i iOS
      Velg fra fargepaletten eller trykk påTrykk på fargehjulet for å velge en egendefinert farge fargehjulet helt til høyre for egendefinerte farger.
    • Endre bakgrunnsfarge for boksen i sosiale medier: Trykk på Bakgrunn .
      Endre bakgrunnen for boksen i iOS
      I menyen som vises trykker du på FARGE . Velg fra fargepaletten eller trykk påTrykk på fargehjulet for å velge en egendefinert farge fargehjulet helt til høyre for egendefinerte farger.
    • Slette koblinger til sosiale medier eller endre koblingsrekkefølge: Trykk på Rediger .
      Slette eller omorganisere sosiale medier i iOS

For å fjerne en kobling til sosiale medier, trykk påFjern en kobling til sosiale medier i iOS Slett og bekreft deretter ved å trykke på Slett .

For å flytte en kobling for sosiale medier til en ny posisjon, trykk og hold nedeFlytt en kobling til sosiale medier i iOS Velg og dra deretter laget opp eller ned.

Trykk på nedoverpilen øverst til venstre for å gå tilbake til kampanjen .
      Endre bakgrunnen for boksen i iOS

1. Trykk på sosiale medier -blokken. Du ser dette skjermbildet:
    Redigeringsalternativer for sosiale medier i Android
  2. (Valgfritt) Hvis du sletter boksen for sosiale medier, fjernes den umiddelbart. Angre dette ved å trykke påAngre sletting Angre øverst på skjermen. Når du har publisert koblingen din i Bio eller avsluttet redigering, kan du ikke legge til en slettet kampanje -blokk igjen. Hvis du er sikker på at du vil slette sosiale medier -blokken, trykker du på Slett informasjon .
  3. For å endre informasjonen eller utseendet ditt på de sosiale mediene, trykker du på Rediger sosiale medier. Du har et par alternativer. Etter hver endring, trykk påTrykk på merket for å bruke endringene merket øverst til høyre for å bruke det.
    • Oppdater sosiale medier: Skriv inn teksten i boksene for å oppdatere taggene dine for sosiale medier. Rull ned for å se og redigere flere koblinger.
    • Legg til koblinger: TrykkTrykk på fargehjulet for å velge en egendefinert farge Legg til for å legge til opptil 12 koblinger til sosiale medier, og en bedrifts -e -postadresse og et telefonnummer.
    • Endre ikonfarge: Trykk på Farge .
      Endre ikonet for sosiale medier i Android
      Velg fra fargepaletten eller trykk påTrykk på fargehjulet for å velge en egendefinert farge fargehjulet helt til høyre for egendefinerte farger.
    • Endre bakgrunnsfarge for boksen i sosiale medier: Trykk på Bakgrunn .
      Endre bakgrunnen for boksen for sosiale medier i Android
      I menyen som vises trykker du på FARGE . Velg fra fargepaletten eller trykk påTrykk på fargehjulet for å velge en egendefinert farge fargehjulet helt til høyre for egendefinerte farger.
    • Slette koblinger til sosiale medier eller endre koblingsrekkefølge: Trykk på Rediger .
      Slett eller endre rekkefølgen for sosiale medier i Android

For å fjerne en kobling til sosiale medier, trykk påTrykk på Slett for å fjerne en kobling til sosiale medier i Android Slett og bekreft deretter ved å trykke på Slett .

For å flytte en kobling for sosiale medier til en ny posisjon, trykk og hold nedeFlytt en kobling til sosiale medier i Android Velg og dra deretter laget opp eller ned.

Trykk på nedoverpilen øverst til venstre for å gå tilbake til kampanjen .
      Endre bakgrunnen for boksen for sosiale medier i Android

1. For å publisere den oppdaterte Koblingen i Bio, trykk påTrykk på Publiser for å bruke alle endringene dine på nettstedet ditt Publiser øverst til høyre. Det oppdaterte nettstedet ditt vil være synlig umiddelbart.