Rediger produkter importert fra Square

Etter at du har importert Square-produkter til Website Builder-nettbutikken din, vil du kanskje redigere eller legge til noen produktdetaljer. For øyeblikket er toveis synkronisering mellom Square og Nettbutikk begrenset, men vi arbeider med å utvide den muligheten.

Merk: Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på mobilenheter.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet?)
  2. Når butikken vises, klikk på Administrer butikk.
  3. Klikk på Butikk, deretter Alle produkter.
    klikk på Alle produkter
  4. Klikk på HurtigredigeringAlle produkter-fanen. (Du trenger ikke velge et bestemt produkt.)
    klikk på Hurtigredigering
  5. For produkter importert fra Square, klikker du på Kategori-menyen for å bruke dine eksisterende Nettbutikk-kategorier for produktet. (Skift-klikk for å bruke mer enn én kategori.)
    velg fra kategorimeny
  6. Du kan legge til Nettbutikk-informasjon i felt med hvit bakgrunn, for eksempel produktnavn eller pris, men den synkroniseres ikke tilbake til Square-kontoen din. Nedtonede felt, for eksempel Ant., kan ikke endres i nettbutikken – kun i Square-kontoen.
    velg fra kategorimeny

Merk: Nettbutikken oppdaterer Ant. hvert 15- minutt hvis endringer oppdages i Square-kontoen. Hvis det ikke er noen endringer, sjekker nettbutikken feltet hvert 30. minutt, deretter ved 45 minutter og deretter ved 60 minutter.

7. Hvis du vil redigere felt som ikke vises i Hurtigredigering, for eksempel produktbeskrivelse, klikker du på Lagre. Når visningen Alle produkter vises, klikker du på navnet til et hvilket som helst produkt importert fra Square (markert i kolonnen Salgskanaler).
    klikk på ett produkt
  8. Bruk visningen av ett produkt for å legge til eller endre informasjon i hvilket som helst av feltene med hvit bakgrunn.
    rediger tilgjengelige felt

Merk: Square-produktbeholdning er angitt i Square-kontoen din – ikke i nettbutikkens Beholdning og alternativer-fane.

9. Når du er ferdig, klikker du på Lagre.