Aktiver ekstern videresending av e -post

Som et sikkerhetstiltak kan du som standard ikke videresende e -post til eksterne adresser. Du må først slå på ekstern videresending av e -post før du kan videresende Microsoft 365 -e -post til en annen konto .

Påkrevd: Du trenger administratortillatelser for å aktivere ekstern videresending av e -post, slik at brukerne kan videresende e -post til kontoer utenfor organisasjonen din (for eksempel deres personlige e -postkontoer). For mer informasjon, se administratorroller fra Microsoft.
  1. Logg på instrumentbordet ditt for e-post og Office.
  2. Velg Administrator > Videresending av e -post .
    Behold en kopi av videresendt e -post -avmerkingsboksen
  3. Velg Status for videresending .
  4. Slå på veksleknappen under domenenavnet ditt.
    Ekstern videresending av e -post er slått på
  5. Når det er lastet, velger du Lukk for å gå ut av vinduet. Du kan nå videresende e -posten din til eksterne adresser.

Gå tilbake til denne siden for å administrere videresending av e -post for brukerne, inkludert for å legge til,Blyantknapp redigere, ellerSøppelbøtte -knappen slett en videresendingsadresse.

Relatert trinn

• Opprett regler for innboksen for automatisk å flytte innkommende meldinger til en bestemt mappe eller tilordne et viktighetsnivå. Lær mer fra Microsoft .