Rediger retningslinjene for utgående søppelpostfilter for videresending av e -post

Som et sikkerhetstiltak kan du som standard ikke videresende e -post til eksterne adresser. Du må først redigere retningslinjene for utgående spamfilter før du kan videresende Microsoft 365 -e -post til en annen konto .

Påkrevd: Du trenger administratortillatelser for å endre retningslinjene for utgående søppelpostfilter. For mer informasjon, se administratorroller fra Microsoft.
  1. Logg på Office 365 Security & Overholdelse .
  2. Velg pilen for å utvide retningslinjene for filter for utgående søppelpost > Rediger retningslinjer .
    Retningslinjer for retningslinjer for utgående søppelpostfilter utvides og redigeres -knappen med blyantikon
  3. Velg Automatisk videresending > På - Videresending er aktivert .
    Automatisk videresending utvidet og valgt på fra rullegardinlisten
  4. Velg Lagre . Du kan nå bruke videresendinger med eksterne e -postadresser.