Rediger topptekst og bunntekst i WordPress

Du kan bruke standard WordPress -redigeringsprogram for å redigere tekst på siden, slik som nettstedets overskrift. Dette lar deg også redigere kontaktdetaljer eller sosiale koblinger når de finnes i bunnteksten.

1. Åpne WordPress Editor .
  2. Klikk på Kontrollprogrammer til venstre, og klikk deretter på delen som inneholder teksten du vil redigere, på følgende måte:
    • Overskriftstekst: Klikk på Heltekobling .

Menyen til venstre vil vise gjeldende heltetekst .

• Bunnteksttekst: Avhengig av malen, klikk på den aktuelle bunntekstkoblingen .

De fleste malene har mer enn én bunntekstkobling, og alternativene som er tilgjengelige vil variere basert på den valgte malen.

Merk: Vanlige bunntekstdeler inkluderer kontaktinformasjon, sosiale koblinger og abonnement på nyhetsbrev.

3. Gjør de nødvendige endringene til de tilgjengelige feltene, og klikk deretter på Lagre og publiser .