Redigere aliaser fra kundekontoen min

Et e-post-alias er en alternativ e-postadresse for en enkelt innboks. Finn ut hvordan du redigerer et e-post-alias fra GoDaddy-kontoen.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Administrer ved siden av e-postadressen du vil redigere et alias for.
  3. Klikk på Aliaser.
  4. Klikk på Rediger-knappen Rediger-knapp ved siden av aliasene du vil endre.
  5. Skriv inn endringene.
  6. Bekreft domenenavnet.
  7. Klikk på Lagre.

Du har muligheten til å beholde eller forkaste det gamle aliaset. Klikk på Ja, behold det også for å beholde det gamle aliaset eller Nei takk for å forkaste det.

Når skjermbildet oppdateres, vises de oppdaterte aliasene dine nederst i alias-listen.