Redigere alternativene for personvern (for personer bosatt i EØS)

Merk: Informasjonen i denne artikkelen gjelder kun for personer bosatt i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) i støtte av EUs personvernforordning (GDPR). Denne artikkelen gjelder ikke hvis du bor utenfor EØS.

Vi bruker verktøy som informasjonskapsler til å spore og forstå hvordan du bruker tjenestene og produktene våre. Du kan redigere alternativene dine for personvern og slå av enkelte typer sporing.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og velg Kontoinnstillinger > Kontaktpreferanser.
    velg kontaktpreferanser for kontoen min
  2. I Personvern-delen klikker du på Rediger.
    klikk på rediger i personverndelen
  3. Ved siden av Informasjonskapsler klikker du på Rediger.
  4. Klikk på en glidebryter for å slå av en sporingskategori.

Merk: Du kan ikke slå av Essential – vi bruker denne sporingen til essensielle tjenester som identitetsbekreftelse og sikkerhet på nettstedet.

5. Klikk på Lagre.
  6. Klikk på Lukk.