GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Redigere intervaller for automatisk svartjeneste

For å se og redigere Automatisk svartjeneste-intervallene dine klikker du på Automatisk svartjeneste fra Tillegg-menyen. Deretter klikker du på Redigere under den spesifikke kampanjen du vil ta en titt på.

GoDaddy Email Marketing viser den angitte sendefrekvensen for e-postene under tittelen, for hver e-post i serien.

Hvis du må endre på noe, klikker du på Innstillinger-knappen under den individuelle Automatisk svartjeneste-e-posten.

Juster innstillingene du vil endre på, og klikk på Fortsett. Bekreft innstillingene dine, og klikk deretter på lagre.

Relaterte emner:

Alt om automatiske svartjenester
Opprette en velkomst-e-post ved bruk av Automatiske svartjenester