Rediger egendefinerte vertsnavn

Eksisterende vertsnavn kan når som helst redigeres i DNS -sonefilen din. Vertsnavn tilordnes alltid til en IP -adresse, og det maksimale antallet vertsnavn et domene kan ha, bestemmes av registeret til domeneutvidelsen.

Advarsel: Endringer av verten til et eksisterende vertsnavn kan ha uventede resultater, for eksempel at DNS slutter å løse for domener som for øyeblikket bruker vertsnavnet som en navneserver. Vær forsiktig og bekreft innstillingene dine før du fortsetter.
  1. Logg på GoDaddy-domeneporteføljen. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg et enkelt domene for å få tilgang til Domeneinnstillinger -siden.
    velg et enkelt domene
  3. Velg DNS og deretter Vertsnavn .
    velg vertsnavn -fanen
  4. Velgskjermbilde av ikonet for redigering av en dns -oppføring Rediger ved siden av vertsnavnet du må redigere.
  5. Rediger informasjonen om vertsnavnet ditt.
    • Vert : Vert, eller prefiks, for vertsnavnet uten domenenavnet. Verten må følge disse begrensningene.
      • Bare alfanumeriske ASCII -tegn er tillatt
      • Bare bindestrek-minus (& bindestrek) og punktum (.) spesialtegn er tillatt
      • Kan ikke begynne med bindestrek-minus (& bindestrek;)
    • IP -adresse : IPv4 -adressen tilknyttet verten.
      • Velg Legg til IP -adresse for å legge til flere IP -adresser til dette vertsnavnet. Hvis du vil slette en ekstra IP -adresse, velger duskjermbilde av ikonet for redigering av en dns -oppføring Slett ved siden av den spesifikke IP -adressen.
  6. Velg Lagre for å bruke vertsnavnendringene. Hvis du endret Vert , må du bekrefte disse endringene ved å velge Lagre på nytt.