Redigere mine egne vertsnavn

Hvis du registrerte vertsnavn for å opprette navneservere for domenenavnet ditt, kan du redigere vertene og deres tilsvarende IP -adresser. Dette vil endre hvordan de egendefinerte navneserverne dine vises og hvor de hostes.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg ditt domenenavn fra listen for å få tilgang til Domeneinnstillinger-siden.
  3. Rull ned til Flere innstillinger og klikk på Administrer DNS .
    velg administrer dns
  4. Rull ned til Avanserte funksjoner og klikk Vertsnavn .
    Vertsnavn
  5. Klikk på ved siden av vertsnavnet du ønsker å redigererediger dns blyantikon blyantikon.
  6. Gjør alle nødvendige endringer, og klikk deretter på Lagre .

Merk: Hvis det for tiden er domenenavn som peker mot disse vertsnavnene, kan du ikke fjerne dem, og eventuelle endringer du gjør kan påvirke hvordan disse domenene fungerer. Vær forsiktig og bekreft innstillingene dine før du lagrer endringene.

Det kan ta opptil 48 timer før alle endringer trer i kraft.