Rediger de egendefinerte vertsnavnene mine

Rediger de eksisterende vertsnavnene for å endre gjeldende innstillinger. Disse endringene vil påvirke de relaterte navneserverinnstillingene, og eventuelle domener som for øyeblikket bruker de tilknyttede navneserverne vil bli påvirket av endringene dine. Vær forsiktig og bekreft innstillingene dine før du sletter vertsnavn.

1. Logg på GoDaddy -domenekontrollsenteret ditt. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til Domeneinnstillinger -siden.
    velg domene
  3. Velg Administrer DNS under Flere innstillinger .
  4. Velg Vertsnavn framer menyikon Mer -menyen.
    velg sekundær dns
  5. Velgrediger dns blyantikon blyantikonet ved siden av vertsnavnet du må redigere.
  6. Gjør endringene dine og velg Lagre .

Merk: Du kan ikke slette vertsnavn som for øyeblikket brukes av et annet domene. Alle endringer du gjør kan påvirke hvordan disse domenene fungerer. Vær forsiktig og bekreft innstillingene dine før du lagrer endringene.