Redigerer GoDaddy -auksjonsoppføringer

Du kan redigere informasjonen for domenenavnoppføringene dine på GoDaddy Auctions®. Men avhengig av omstendighetene og oppføringstypen, begrenser vi noen av endringene du kan gjøre.

Redigere tilbud/mottilbud eller kjøp nå -oppføringer

Du kan redigere noen av oppføringsdetaljene dine eller legge til oppgraderinger. Etter at noen har kommet med det første tilbudet, kan du ikke endre oppføringsdetaljene.

Du kan ikke endre oppføringstypen til 7-dagers offentlig auksjon. Men hvis du mottar et tilbud på en Offer/Counter Offer-oppføring, kan du konvertere oppføringen til en 7-dagers offentlig auksjon, som bruker kjøperens tilbud som åpningsbud. For mer informasjon, seVanlige spørsmål om auksjoner

For å redigere tilbud/mottilbud eller Kjøp nå -oppføringer

1. Logg på GoDaddy-auksjoner.
  2. Fra Salgsliste velger du Salg .
  3. Klikk på Rediger for oppføringen du vil oppdatere.
  4. Fra Oppføringstype kan du endre oppføringen til Tilbud/mottilbud , Tilbud/mottilbud med Kjøp nå , eller Bare kjøp nå .
  5. Rediger hvilket som helst av de tilgjengelige feltene i delen Legg til oppføringsdetaljer:
    • Salgspris - Angi minimum startbeløp i USD. Du må angi minst $ 10.

Merk: Hvis du vil oppføre domenenavnet ditt for mer enn USD 50 000, må du bruke oppføringstypen Tilbud/mottilbud.

• Kjøp nå -pris - angi beløpet en kjøper umiddelbart kan kjøpe domenenavnet for.
    • Minimumstilbud - Angi minimumsbeløpet en kjøper kan tilby deg for domenenavnet.
    • Kategori - Velg kategoriene du vil at domenenavnet ditt skal være oppført i.

Merk: Du mottar én gratis kategori med oppføringen, og du kan kjøpe opptil fire kategorier til.

• Inkluderer et nettsted - Velg dette alternativet for å inkludere ditt nåværende, live nettsted i salget av domenenavnet. Når dette er valgt, vises en kobling til nettstedet i oppføringen din.
    • Inneholder seksuelt innhold - Velg dette alternativet hvis nettstedet ditt inneholder seksuelt innhold.
    • Beskrivelse - Angi en beskrivelse for domenenavnet du oppfører. Hvis du har trafikkdata for domenenavnet, kan du legge dem til i beskrivelsen.
  6. I Øk synlighet -delen kan du øke eksponeringen av domenenavnet ditt med følgende oppgraderinger:
    • Gjør oppføringen min til en hjemmeside -funksjon - Velg for å føre opp domenenavnet ditt i delen Funksjonsoppføringer på Auksjons hjemmeside.
    • Gjør oppføringen min til en kategoriside -funksjon - velg for å oppføre domenenavnet ditt i Kategorioppføringer -delen på den tilsvarende Kategorisiden.
  7. I Motta betalinger -delen, fra Innskuddsbetalinger til , kan du velge en annen konto du vil bruke.
  8. I Avtaler -delen velger du at du har lest og godtar de Allmenne tjenestebetingelser -avtalen , Auctions® -medlemskapsavtalen og prisstrukturen for GoDaddy -auksjoner.
  9. Klikk på Fullfør.

Merk: Hvis du valgte noen oppgraderingsalternativer, må du gå videre til kassen for å oppdatere oppføringen din.

Redigere 7-dagers offentlige auksjonsoppføringer

Du kan redigere noen av oppføringsdetaljene dine eller legge til oppgraderinger.

Du kan ikke endre oppføringstypen eller øke reservasjonsprisen. Når noen har lagt inn det første budet, kan du ikke endre pris.

For å redigere 7-dagers offentlige auksjonsoppføringer

1. Logg på GoDaddy-auksjoner.
  2. Fra Salgsliste velger du Salg .
  3. Klikk på Rediger for oppføringen du vil oppdatere.
  4. Rediger hvilket som helst av de tilgjengelige feltene i delen Legg til oppføringsdetaljer:
    • Salgspris - Angi det minste startbudet i USD. Du må angi minst $ 10.

Merk: Du kan ikke føre opp domenenavnet ditt for mer enn $ 50 000.

• Legg til minstepris - Hvis du kun vil selge domenenavnet hvis vinnende bud oppfyller en terskel, velger du dette alternativet og angir minimumsbeløpet du vil godta i USD.
    • Kategori - Velg kategoriene du vil at domenenavnet ditt skal være oppført i.

Merk: Du mottar en gratis kategori med oppføringen din, og du kan kjøpe ytterligere fire kategorier mot et ekstra gebyr.

• Inkluderer et nettsted - Velg dette alternativet for å inkludere ditt nåværende, live nettsted i salget av domenenavnet. Når dette er valgt, vises en kobling til nettstedet i oppføringen din.
    • Inneholder seksuelt innhold - Velg dette alternativet hvis nettstedet ditt inneholder seksuelt innhold.
    • Beskrivelse - angi en beskrivelse av domenenavnet du oppfører. Hvis du har trafikkdata for domenenavnet, kan du legge dem til i beskrivelsen.
  5. I Øk synlighet -delen kan du øke eksponeringen av domenenavnet ditt med følgende oppgraderinger:
    • Gjør oppføringen Min til en hjemmeside -funksjon - Velg for å oppføre domenenavnet ditt i delen Funksjonsoppføringer på Auksjoner -hjemmesiden.
    • Gjør oppføringen min til en kategoriside -funksjon - velg for å oppføre domenenavnet ditt i Kategorioppføringer -delen på den tilsvarende Kategorisiden.
  6. I Motta betalinger -delen, fra Innskuddsbetalinger til , kan du velge en annen konto du vil bruke.
  7. I Avtaler -delen velger du at du har lest og godtar de Allmenne tjenestebetingelser -avtalen , GoDaddy Auctions -medlemsavtalen og prisstrukturen for GoDaddy -auksjoner.
  8. Klikk på Fullfør.

Merk: Hvis du valgte noen oppgraderingsalternativer, må du gå videre til kassen for å oppdatere oppføringen din.