Rediger GoDaddy Auctions® -oppføringene dine

Legg til oppgraderinger eller rediger domenoppføringsdetaljene dine på GoDaddy Auctions & reg ;. Vi begrenser noen av endringene du kan gjøre, avhengig av oppføringstypen.

Når noen legger inn et tilbud for domenet ditt, vil du ikke kunne endre priset, og du vil heller ikke kunne endre oppføringstypen før tilbudet utløper innen sju dager. Men hvis du mottar et tilbud på en Offer/Counter-offer-oppføring, kan du konvertere det til en 7-dagers offentlig auksjon , som bruker kjøperens tilbud som åpningsbud.

1. Logg på GoDaddy Auctions & reg; konto . (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg Salgsliste og deretter Salg .
  3. Velg Rediger i oppføringen du vil oppdatere.
    • Under Oppføringstype kan du endre oppføringen din til Tilbud/mottilbud , Tilbud/mottilbud med Kjøp nå , eller Bare kjøp nå .
    • Legg til oppføringsdetaljer : Rediger hvilket som helst av de tilgjengelige feltene.
    • Kjøp nå -pris : Angi beløpet en kjøper umiddelbart kan kjøpe domenet for. Du må angi minst $ 20 USD, eller for å oppføre domenet ditt for mer enn $ 50 000 USD må du bruke List for Sale -oppføringstypen.
    • Minimumstilbud : Angi minimumsbeløpet en kjøper kan tilby deg for domenet. Du må angi minst $ 20 USD.
    • Kategori : Velg kategorien du vil at domenet ditt skal vises i rullegardinmeny 1. Vi anbefaler ikke å legge til flere kategorier i rullegardinlistene nr. 2-5 på eksisterende oppføringer. Hvis du ønsker å bruke denne funksjonen i en oppføring, slett den nåværende oppføringen og oppfør den på nytt med denne funksjonen lagt til.
    • Inkluderer et nettsted : Velg dette alternativet for å inkludere ditt nåværende, live nettsted i salget av domenet. Når dette er valgt, vises en kobling til nettstedet i oppføringen din. Vi legger ikke til rette for levering av innhold på nettstedet.
    • Inneholder seksuelt innhold : Velg dette alternativet hvis nettstedet ditt inneholder seksuelt innhold. Vi legger ikke til rette for levering av innhold på nettstedet.
    • Beskrivelse : Angi en beskrivelse for domenet du oppfører. Hvis du har trafikkdata for domenet, kan du legge dem til i beskrivelsen.
    • Øke synligheten : Vi anbefaler ikke å redigere denne delen på eksisterende oppføringer. Hvis du vil legge til en Hjemmeside-funksjon eller gjøre en oppføringskategori-sidefunksjon, kan du prøve å slette den nåværende oppføringen og oppføre den på nytt med denne funksjonen lagt til.
    • Motta betalinger : Fra innskuddsbetalinger til kan du velge en annen konto du vil bruke.
    • Avtaler : Velg at du har lest og godtar de generelle avtalen om brukervilkår , GoDaddy -auksjoner & reg; Medlemskapsavtale , og prisstrukturen for GoDaddy Auksjoner & reg; .
  4. Velg Fullfør , eller hvis du valgte oppgraderingsalternativer, fortsett til kassen for å oppdatere oppføringen.

Du kan ikke øke reservasjonsprisen eller endre priset etter at noen har lagt inn et bud.