Omdiriger nettstedet mitt til HTTPS ved hjelp av cPanel

Etter at SSL-sertifikatet er installert på Linux-hostingkontoen, må du automatisk omdirigere besøkende til HTTPS-versjonen av nettstedet ditt. Du kan aktivere en omdirigering til HTTPS (uten koding) i cPanel-kontoen.

Påkrevd: Nettstedet ditt må ha et gyldig SSL installert og dets DNS må peke mot Linux-hosting-kontoen for at den automatiske omdirigeringen skal fungere.
  1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Velg Administrer under Webhotell ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. I beretningen Dashboard, velge cPanel Admin.
  4. Velg Domener i Domener-delen.
  5. Aktiver veksleknappen på domenet du ønsker å omdirigere, under Tving HTTPS-omdirigering.

En melding om vellykket utførelse vil vises, for å bekrefte at nettstedet blir omdirigert til HTTPS. Du må kanskje vente et par minutter eller tømme nettleserens hurtigbuffer for at endringen skal bli synlig.