GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Registreringsskjemaer

Registreringsskjemaer er GoDaddy Email Marketings skjemaer for e -postsamling. Bruk disse skjemaene til å opprette en registreringsboks eller -kobling på nettstedet, bloggen eller den sosiale siden. Alle kontakter som registrerer deg gjennom skjemaene dine blir automatisk lagt til i abonnentlistene dine i kontoen din.

1. For å opprette et nytt registreringsskjema, klikker du på Registreringsskjemaer øverst på GoDaddy Email Marketing -siden.
  2. Klikk på Legg til et registreringsskjema til høyre.
  3. Klikk på Lagre endringer nederst i høyre sidestolpe.

Voilà! Du har opprettet et nytt registreringsskjema! Det er mye mer du kan tilpasse, men det dekker det grunnleggende.