Fjern en delegatbruker fra kontoen min

Som kontoeier kan du når som helst kansellere tilgang for alle delegater.

Merk: Hvis du inviterte noen til å få tilgang til kontoen din, men invitasjonen din ikke blir godtatt innen 48 timer, utløper invitasjonen, og du trenger ikke å følge disse trinnene.

1. Gå til GoDaddy Delegere tilgang side. Du kan bli bedt om å logge på.
  2. I delen Personer som kan få tilgang til kontoen min , ved siden av navnet til delegaten du vil fjerne, velger du Rediger .
    klikk på rediger
  3. Under Lagre -knappen velger du Slett .