Fjern nettilgang til kataloger i Windows -hostingkontoen min

Ved å bruke Plesk delt hosting -kontoer, kan du bare fjerne nettilgang fra kataloger som er et domenenavns Document Root.

1. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  2. Nederst i delen av domenehostingen du ønsker å bruke, klikker du på Vis mer .
  3. Klikk på Innstillinger for nettserver .
  4. I delen Innstillinger for katalogsikkerhet fjerner du merket for anonym tilgang , og klikker deretter på OK .