GoDaddy Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Fjern en dedikert IP -adresse fra hostingkontoen min

Slik fjerner du en dedikert IP -adresse fra Linux- eller Windows -hostingkontoen din.

Påkrevd: Hvis de vertsbaserte domenene ikke er i den samme GoDaddy -kontoen, må du kanskje oppdatere domenets A -post for å holde nettstedet ditt live.
  1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Under Web Hosting, ved siden av hosting konto du vil endre, og velg Alternativer.
  3. Klikk på Tilpass -fanen.
  4. Velg Delt (standard) i Server IP -listen.
  5. Klikk på Lagre endringer.

Mer informasjon