Reparer en Office -app på Windows -PC

Før du begynner å bruke reparasjonsverktøyet, må du sørge for at Office-appene er oppdaterte. Prøv deretter å tvinge avslutte Office -appen og starte den på nytt. Noen ganger løser dette appproblemet.

Hvis noen av Office -appene dine ikke fungerer, eller du har problemer med hele Microsoft 365 -pakken; du kan prøve å reparere den ved hjelp av reparasjonsverktøyet

Microsoft Office Suite -brukere reparerer Office -pakken som helhet i stedet for én Office -app om gangen. Hvis du eier enkeltstående Microsoft Office -apper, for eksempel Word eller Excel, må du reparere dem én om gangen.

Reparer Office fra kontrollpanelet

Windows 10
  1. Høyreklikk på Start-knappen (nederst til venstre), og velg Apper og funksjoner på menyen.
  2. Velg Microsoft Office -produktet eller -appen du vil reparere, og klikk på Endre .
  3. I vinduet Hvordan ønsker du å reparere Office -programmene , velger du Nettreparasjon > Reparasjon . ( Hurtigreparasjon er også et alternativ, men det oppdager og erstatter bare ødelagte filer.)
  4. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre reparasjonen.
Windows 8 eller 8.1
  1. Høyreklikk på Start-knappen (nederst til venstre), og velg Kontrollpanel fra menyen.
  2. Fra Kategorivisningen , under Programmer , velger du Avinstaller et program .
  3. Høyreklikk på Microsoft Office-produktet du vil reparere, og fra rullegardinmenyen velger du Endre .
  4. I Hvordan ønsker du å reparere Office -programmene velger du Nettreparasjon og klikker på Reparer . ( Hurtigreparasjon er også et alternativ, men det oppdager og erstatter bare ødelagte filer.)
  5. Følg de gjenværende instruksjonene på skjermen for å fullføre reparasjonen.
Windows 7 eller Vista
  1. Klikk på Start -knappen og velg Kontrollpanel .
  2. Fra Kategorivisningen , under Programmer , velger du Avinstaller et program .
  3. Høyreklikk på Microsoft Office-produktet du vil reparere, og fra rullegardinmenyen velger du Endre .
  4. I Hvordan ønsker du å reparere Office -programmene velger du Reparasjon på nettet og klikker på velger Reparer . ( Hurtigreparasjon er også et alternativ, men det oppdager og erstatter bare ødelagte filer.)
  5. Følg de gjenværende instruksjonene på skjermen for å fullføre reparasjonen.
Reparasjonsverktøyet fungerte ikke - hva nå?

Hvis reparasjonsprosessen ikke fungerer, kan Business Premium- og Premium Security -brukere avinstallere og deretter installere Office -appene på nytt.

1. Avinstaller Office - vi foreslår at du bruker alternativ 2 - Avinstaller Office helt med støtteverktøyet for avinstallering .
  2. Deretter installerer du Office -appene dine på nytt, se Last ned og installer Office-apper.