Gen 3 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Be om ytterligere IP -adresser for Gen 3 -serveren min

Du kan be om opptil 2 ekstra IP -adresser for serveren din (totalt 3: den første som ble tildelt da du konfigurerte serveren, og de 2 ekstra IP -ene).

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Servere.
  3. Klikk på Administrer ved siden av serveren du ønsker å bruke.
  4. I delen Serverdetaljer og ressurser , ved siden av IP , klikker du på Administrer .
  5. Klikk på Legg til IP -adresse .

Merk: Det kan ta opptil en time før vi tilordner og viser den nye IP -adressen.

Kan serveren min ha mer enn 3 IP -er?

Ja, ring kundestøtte på (480) 463-8824 for å legge til flere IP-adresser til serveren din.