Forespørsel om SSL-sertifikatet mitt

Etter at du har kjøpt et SSL-sertifikat, er det et par steg du må gjennomføre før nettstedet ditt er sikkert.

Det første steget er å forespørre sertifikatet for nettstedets domenenavn (eller vanlige navn) som du ønsker å sikre. Hvordan du forespør sertifikatet er avhengig av sertifikatet du har og typen nettserver nettstedet ditt er hostet på.

Velg scenarioet som best beskriver din situasjonen for å se hvordan du forespør sertifikatet ditt:

Merk: Vi tilbyr en Administrert SSL-tjeneste der vi installerer og administrerer SSL-sertifikatet for deg, hvis du foretrekker å bruke tid på andre ting.