Basic- og Pro-forhandler Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Oppdater produktpriser for nettbutikken til forhandleren

Du bestemmer prisene for produkter og tjenester i nettbutikken din ved å bruke prosentvise påslag fra engrosprisene . Angi merking for produktgrupper eller produktnivåer, og velg en global prisregel for hele produktkatalogen din. Alle produkter uten oppmerking vil være standard til den globale regelen.

Merk: Prisen på butikkfront viser kun den forholdsmessige månedlige prisen for et ettårig kjøp. Når et produkt legges til i handlevognen, vil alle tilgjengelige tidsperioder og priser vises.

Angi en global prisregel for alle produkter

1. Logg deg på forhandler Control Center (bruk ditt brukernavn og passord GoDaddy).
  2. Velg Prissetting .
  3. Velg Oppdater global prissetting .
    Velg Oppdater global prisknapp.
  4. Bestem deg for om du vil erstatte eksisterende regler:
    • Bruk hvor som helst uten en spesifikk regel : Angi en global regel etter at du tidligere har angitt gruppe- eller seksjonsregler. Eksisterende regler på gruppe- eller seksjonsnivå vil IKKE bli overskrevet.
    • Erstatt eksisterende regler : Start på nytt med å overskrive regler du tidligere opprettet. Hvis du allerede har satt regler på gruppe- eller seksjonsnivå, SKAL disse reglene erstattes med de nye reglene du oppretter her.
      Bestem deg for hvordan du skal bruke regelen.
  5. Velg ett av følgende:
    • Angi produktpriser til anbefalt detaljhandel : Som standard er dette alternativet valgt. Alle produkter er satt til den nåværende veiledende utsalgspris. Produktpriser oppdateres automatisk hvis den veiledende utsalgsprisen endres.
      Velg veiledende utsalgspris.
    • Angi en egendefinert prosentvis markering : Angi en bulk -prosent -merking over engrosprisen (som 300%) som gjelder for alle produkter.
      Angi en egendefinert prosentvis markering.
  6. Velg Lagre endringer . De nye prisene vil bli publisert for nettbutikken din. Det kan ta opptil tre timer før prisendringer vises.

Angi oppmerking for en produktgruppe

1. Logg deg på forhandler Control Center (bruk ditt brukernavn og passord GoDaddy).
  2. Velg Prissetting .
  3. Velg en produktgruppe (for eksempel netthotell ).
    • For å se eldre produkter, slå på Vis eldre produkter -veksleknappen.
  4. Velg Oppdater gruppepriser .
  5. Velg ett av følgende:
    • Gjelder for abonnementer for produktet ditt uten en regel (du vil se produktnavnet ditt oppført): Angi en grupperegel etter å ha angitt globale regler eller seksjonsregler.
    • Erstatt eksisterende regler : Start på nytt med å overskrive regler du tidligere opprettet. Hvis du allerede har satt regler på seksjonsnivå, vil disse reglene bli erstattet med de nye reglene du oppretter her.
  6. Under Angi en egendefinert prosentvis markering angir du en prosentverdi som skal brukes på gruppen.
    Angi en egendefinert prosentvis markering.
  7. Velg Lagre endringer . De nye prisene vil bli publisert for nettbutikken din. Det kan ta opptil tre timer før prisendringer vises.

Angi oppmerking for et produktnivå

1. Logg deg på forhandler Control Center (bruk ditt brukernavn og passord GoDaddy).
  2. Velg Prissetting .
  3. Velg en produktgruppe (for eksempel netthotell).
    • For å se eldre produkter, slå på Vis eldre produkter -veksleknappen.
  4. Hvis du vil angi en markering for nye kjøp av et produktnivå, velger du Ny . Hvis du vil angi en merking for fornyelser av et produktnivå, velger du Fornyelse .
  5. Gå til produktnivået du vil oppdatere, og skriv deretter inn ønsket prosentmarkering under Markup .
    Angi en markeringsverdi.
  6. Bekreft justert utsalgspris .
  7. Velg Lagre . De nye prisene vil bli publisert for nettbutikken din. Det kan ta opptil tre timer før prisendringer vises.

Merk: Detaljpriser er basert på beløpet for den laveste perioden. For eksempel, for et produkt med 1 måned som laveste tilgjengelige periode, vil 1-årsprisen være lik 1-månedsprisen ganget med 12.