Tilbakestill brukerens Workspace Email -passord

Som Workspace Email -administrator kan du tilbakestille brukerpassord i Workspace Control Center (inkludert dine egne).

1. Logg på Kontrollsenteret for arbeidsområdet. Bruk e-postadressen og passordet for GoDaddy (brukernavnet og passordet for Workspace Email fungerer ikke her).
  2. Velg utvid -knappen på raden til e -postadressen du vil endre.
    Klikk på utvidelsesikonet
  3. Velg Rediger for å åpne Rediger konto -alternativene.
    Klikk på redigeringsalternativet
  4. Angi det nye passordet i Endre passord og Bekreft passord .
    Angi og bekreft nytt passord
  5. Velg Lagre . Du må kanskje lukke Rediger konto -siden. Du bør se bekreftelsen på at passordet er oppdatert.

Merk: Det kan ta opptil 30 minutter for det nye passordet ditt. Etter 30 minutter, må brukeren prøve å logge på e -posten sin .